Medici de animale

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanau spune:

Un medic veterinar foarte bun si care indeplineste toate cele 4 conditii enumerate mai sus este dr. Dan Cranganu (prof. la Facultatea de medicina veterinara) cu cabinet in Berceni-zona Nitu Vasile. Iubeste f.mult animalele indiferent ca sunt catei sau pisici de Toto al meu (motan) este de-a dreptul indragostit si este si foarte bine pregatit dpdv profesional (pisoiul meu a avut mari probleme de sanatate si am umblat cu el pe la multi dr. pana l-am gasit pe dr. Cranganu). Vi-l recomand cu toata caldura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena d spune:

am citit cu atentie cuvintele voastre si as dori sa povestesc despre pisica mea, aparent sanatoasa, dar care slabeste continuu de vreo citeva luni. este o pisica obisnuita, adica rasa europeana cu par scurt, fiica-mea a agatat-o din fata terasei si cind ne-a adoptat ea pe noi arata f. bine, dar dupa operatia de sterilizare de acum un an i-a cazut blana in zona operatiei.
am facut 2 tratamente cu antiinflamatoare, mari explicatii nu am primit, ca asa se intimpla uneori etc., are o dermatita specifica si ca nu i se pare ca a slabit. sfaturi despre alimentatie ioc ! chiar daca am cerut informatii.
am butonat la greu pe internet dupa regimuri alimentare si altele dar nu prea am gasit, si ce am gasit se cam contrazic dupa citeva rinduri. cabinetul frecventat de mine pina acum nu are decit medici... si mobilier cu medicamente, cintar, nu am vazut altceva.
daca stiti un medic bun pentru orasul Galati va rog scriet si ptr. mine un nume.
multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Buna fetele!
In momentul de fata am o catelusa, Alma, are 6 ani, (nu e de rasa), este primul caine pe care il am si l-am avut vreo data, in rest pisicute la greu, hamsteri, pesti...
Alma este si a fost intotdeauna o catelusa bolnavicioasa si au vazu-t-o destui medici pana acum. La 3 luni a facut enterocolita nasoala cu 8 ore de perfuzii pe zi la clinica Armeneasca, acolo toti medicii sunt de nota 10, absolut toti ca sa nu va mai spun ca mai toti sunt implicati in protestele anti Basescu si fac cu adevarat ceva, asta va spun din surse sigure.
De cand a fost bolnava,(eu o duceam cu masina la perfuzii de multi ori voma dupa ele), nu se mai urca sub nici o forma in masina, asa ca mi-a fost tare greu sa gasesc un medic care vine acasa, dar am gasit si va spun sincer ca este o femeie iarasi de nota 10, de cate ori vine la noi pt vaccin sau de cate ori o chem vine intotdeauna cu cate un snack pt Alma, ii vorbeste bland nu o bruscheaza si multe altele. Cu toate astea catelusa este foarte speriata, dr spune ca ramas totusi cu un stres de la enterocolita.
Dar despre Cranganu, cabinetul este la 2 statii de mine, am numai cuvinte grele sa va spun de ce. Bunica mea a avea o picisa gasit in scara blocului, pui, a crescut mare si pe la vreun an am intrat in calduri si m-am dus ca iau pastile anticonceptionale de la acest medic, in primul rand nu a cerut sa vada pisica, cert este ca pisca sarmana a facut infectie de endometru de la ele si a murit in niste chinuri groaznine, cu toate ca am operat-o la Armeneasca si cei de acolo mi-au spus ca stau in banca mea cu dl prof Cranganu ca este cam depasit.
Poate tu, Ioana, te duci la fiul lui, dar eu nu am mai calcat pe acolo de atunci.
Asa ca daca doriti nr de tel al dr care vine acasa vi-l dau
Apropo stau in Bucuresti

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

vazut-o nu vazu-t-o scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmen24 spune:

pt liliana csaki.spun ca e in calduri de 3 luni pt ca tot timpul imi ia cu asalt picioarele sau mainele ..ca sa se mai racoreasca.nu am vazut pete de sange,dar observ ca isi face toaleta foarte des ceea ce inainte nu facea lucrul acesta.asta ma face sa cred ca nu i s-a terminat perioada de menstruatie.azi se va duce sora mea la doctorul veterin din botosani pt a afla niste raspunsuri.offf,sper sa fie totul in regula.pupicioi la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

in Bucuresti dr RUGINA, cabinetul il are in piata Alba Iulia.
Il stiu de vreo 8 ani si a diagnosticat si tratat cu succes atat cateii mei cat si ai prietenilor.

Ioana, YANN & PHILIP - 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr. A. Cula spune:

Pt Karmen: cum adik iti "ia cu asalt picioarele sau mainele ..ca sa se mai racoreasca" ??? Se urca pe tine si mimeaza ... haba-haba? Poi ... asta nu-i nik! E semn de dominatie. Si ca se spala tot timpu... Hmm... Si face "trenuletzu" pe fund? ... Glandele perianale sunt vidate? Nu?! Pai asta era! E o manopera f.usoara, pe care ai putea-o face si tu acasa (dar mai bine nu). Si eu imi duc cutzu la vet pt asta. (cam la 6 luni)
Pa! Mai vorbim. Pupaturi.
Doctoru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Pentru cele din sectorul 6: cabinetul de pe b-dul Uverturii, la 50m de Teatrul Masca, parterul unui bloc. Sunt patru medici tineri, profesionisti, sufletisti si deloc materialisti.
Pe mine m-au salvat, de doua ori, din necaz.
Prima oara - o demodecie prost tratata de un medic cu renume (se zicea despre el ca fusese veterinarul cainilor lui Ceausescu)
A doua oara - mi-au salvat a doua catelusa, un pui de citeva saptamini pe care o gasisem pe strada otravita si despre care mi s-a spus ca nu mai are nici o sansa. Acum traieste si e "trompeta" din curtea parintilor mei.
Le sunt recunoscatoare!

"Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanau spune:

[quote]Originally posted by Mada

Dar despre Cranganu, cabinetul este la 2 statii de mine, am numai cuvinte grele sa va spun de ce. Bunica mea a avea o picisa gasit in scara blocului, pui, a crescut mare si pe la vreun an am intrat in calduri si m-am dus ca iau pastile anticonceptionale de la acest medic, in primul rand nu a cerut sa vada pisica, cert este ca pisca sarmana a facut infectie de endometru de la ele si a murit in niste chinuri groaznine, cu toate ca am operat-o la Armeneasca si cei de acolo mi-au spus ca stau in banca mea cu dl prof Cranganu ca este cam depasit.
Poate tu, , te duci la fiul lui, dar eu nu am mai calcat pe acolo de atunci.
Asa ca daca doriti nr de tel al dr care vine acasa vi-l dau
Apropo stau in Bucuresti

Intr-adevar ma duc la fiul lui, cel batran nu mai profeseaza. Oricum raman la parerea mea dr. Dan Cranganu este un dr. excelent si, crede-ma, am ceva experiente la activ cu medicii veterinari din Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmen24 spune:

pt.dr.A.Cula:am sunat un doctor si precum ai spus si tu ,da e un semn de dominatie.eu am avut pana acum inca 3 pechinezi si nu s-au manifestat asa .de aceea m-am speriat.am sunat si doctorul din romania si mi-a spus ca e din cauza climei,eu aducand catelul cu mine,din romania.dar ca sa fiu sigura de un raspuns concret,in urma unei examinari,maine merg cu catelusa la doctor.multumesc pt raspuns dr.A.Cula

Mergi la inceput