URGENT!!!Vaccin...

URGENT!!!Vaccin... | Autor: saphir

Link direct la acest mesaj

Imi cer scuze daca s-a mai postat ceva asemanator, dar sunt in criza de timp si nu am avut timp sa caut.
Problema mea este urmatoarea: Puiul meu face maine o luna si ar trebui sa mergem la vaccin. Din pacate, pediatra si-a rupt piciorul si nu este nimeni sa o inlocuiasca, asa ca am fost amanati pana pe data de 13 aprilie, cand copilul ar avea 6 saptamani.
Este foarte grav daca se amana atat ??? De la clinica au spus ca se poate amana, dar mie imi tremura inima in mine de spaima.
Va rog sa imi raspundeti, sa stiu daca ma duc sa ma iau de gat cu directoarea clinicii sa imi dea trimitere catre alta clinica sau catre spital. Multumiri anticipate
Saphir si Amos Daniel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreutza spune:

Sigur ca se poate amana! S-a intamplat si la noi si am facut mai tarziu decat trebuia vaccinul.
Dar ce vaccin ii face la 1 luna? La noi primul vaccin(dupa cel din maternitate) se face la 2 luni.
Sa-ti traiasca puiul, sa fie sanatos! Si nu-ti fa probleme!
Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Habar nu am inca ce vaccin se face la o luna. Asta e...m-am uitat si aici pe site si am vazut ca sunt vaccinuri care se fac la nastere si apoi la 2 luni.
Multumesc de raspuns.

Saphir si Amos Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Saphir,

daca nu ma insel este vaccin pentru hepatita B si intradevar se face la 1 luna. Dar nu inteleg de ce trebuie sa-l faci la doctor si nu la "tipat halav"? Copiii mei au facut toate vaccinurile la tipat halav si au fost facute de asistenta.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Buna lilach.Ce mai faci?
Pai asta e, ca m-am inscris la "tipat halav" si doctorita si-a rupt piciorul si apoi e inchis pentru pesah, asa ca prima zi lucratoare la ei e pe 13.
Am intrebat in toate partile si mi s-a spus ca pot sa astept, ca e ok... sa fac la spital, nu vor sa imi dea trimitere, sa ma duc la alt tipat halav nu se poate pt ca noi apartinem de asta de aici. Ca dreq.
Te pupik si aveti grija de voi,.

Saphir si Amos Daniel

Mergi la inceput