Mamici si tatici din Elvetia

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Anu trecut am zburat cu austrian airlines. erau 2 feluri de sandwich-uri, unul cu branza si unul cu salam. si pana la viena si inapoi am primit la alegere unul dintre astea 2 sandwichuri. la intoarcere tot asha, ca nu mai puteam sa le vad

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Ma bag si eu in discutie...
Ma faci sa rad, cristina, cu omu' prevazator!
Si eu am fost prevazatoare, dar la intoarcere, dupa ce la dus am rabdat de foame, apoi am dat 7 euro pe un sandwich minuscul, ca lesinam! Deh, eu plecasem de acasa cu burta goala, nici nu puteam sa inghit ceva la 5 dimineata, linistita ca mananc ceva in avion! Si ne-au oferit... o patratica de ciocolata!
La intoarcere, patita, mi-am facut pachetel.
Se intampla in ianuarie, cu Swissair pe ruta Nice - Zürich - Bucuresti.

« C’est une grande folie que de vouloir źtre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

valeleu, fetelor, bine ca spuneti! eu ca eu, da pe fiica-mea o apuca foamea cum suie in avion. am sa-mi iau atunci pachetzel.

Salvati un inger:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ar fi bine sa facem o listuta cu liniile clasice la care platoul este egal cu "0".... eu am mers cu KLM anul trecut, toulouse-amsterdam-montreal si am avut papa prost, nici nu mai stiu ce era, chiar si beuturile le aveau in sticle mari si serveau din ele, in loc sa dea sticlute mici, cum se face de obi. Anul asta merg in ro cu ALITALIA, am sa va spun la intoarcere cum a fost.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

sotul zice ca la Lufthansa aveau cutii cu bauturi dar cum tipa aia mergea ca vantul prin avion, daca nu raspundeai in secunda 2 ce vrei, gata, nu mai era langa tine.
Chestia cu pachetelul e f serioasa. de ex. daca pleci dimineata la 4-5 nmu poti manca, pe al meu il apuca niste dureri de cap groaznice daca nu mananca ceva acolo, orice. Si cum se ducea la o conferinta va dati seama ce "fit" ar fi fost. Eu inteleg ca au cheltuieli mari si preturile scad dar ar trebui sa anunte, nu? Oameni buni, n-avem mancare, luati-va pachet. Mda... deci daca faceti lista, treceti si Lufthansa: papa - nu, bauturi - da (reci, nu calde = cafea sau ceai)

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

hmm, inca nu am vazut o linie clasica care sa nu te imbie cu cafea si ceai!!!
E adevarat ca tipele merg repede cu carucioarele lor, dar, daca mai vrei ceva si ele nu-s linga tine, ai un boton deasupra capului, sa le atentionezi...si vin la tine si spui ce vrei! Chiar m-am mirat, la KLM, aveau piine in plus, inafara de ce era pe platou, asta era prima data cind vedeam- bine, ca eu nu am luat pt ca nu era papa bun, dar se-ntimpla sa fie papa bun si sa mai vrei piine si ... nu e.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Fetelor unde sunteti? Ati iesit la mure, la gratar sau... ?
Ce liniste pe aici...
Giny cum a fost in Romania?

~~Adela &Julia

Mergi la inceput

Adelutzo, aici, aici sunt. Ma chinui in continuare cu durerile astea de cap care nu ma lasa diloc! Si la serviciu pe vremea asta. Alte noutati nu mai am. Ce face Julie? E bine sanatoasa?

Salvati un inger:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coccinelle spune:

Bine v-am gasit!
Am fost īn Ro la īntīlnirea de la facultate.A fost tare emotionant
si o petrecere frumoasa seara la restaurant.

Iren te-ai īntors din Ro?ce face Bogdanelu , dar babelasul mic din burtic?

Cine vine pe 19 iunie la Grill-party la Eliza ?

pupici si sa va bucurati de un weekend frumos!
Giny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Desi pe 19 iunie implinim 2 anisori o sa venim si noi la Party.
Veniti si cu copiii?

~~Adela &Julia

Mergi la inceput