Mamici si tatici din Elvetia

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Multzumesc, scumpa Chato'. Acu am inteles si eu. Eu credeam insa ca sunt zboruri directe. Tu cu ce zbori spre ro de obicei? gasisem o oferta ca lumea si via paris- ma gandesc insa ca la intoarcere Malina o sa trebuiasca sa zboare singura si cu aeroportul din paris, mi-e cam frica.
Ce crezi tu, cand or sa-l termine nou de reparat?
Te pup si o seara minunata!

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

eu merg in ro cu ce-apuc :) Dar numai zboruri fixe, nu charter. Italienii de la alitalia, klm si british sint mai ieftini decit airfrance.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Aha, deci si tu esti "infidela"
Na, bine, ma mai uit, da eu raman pana acu la imholz, sunt cei mai ieftini pana acu.
Pupici

Salvati un inger:

Mergi la inceput

sigur ca-s infidela, cind vad preturile de la air france si stiu ca serviciul e de multe ori sub prestatia facuta de altii - british sint cei mai buni la capitolul asta, italienii-s zgirciti si klm sint cu mincarea cea mai proasta- anul asta am luat pe alitalia, in august, cu 325€.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Originally posted by chatonel

sigur ca-s infidela, cind vad preturile de la air france si stiu ca serviciul e de multe ori sub prestatia facuta de altii - british sint cei mai buni la capitolul asta, italienii-s zgirciti si klm sint cu mincarea cea mai proasta- anul asta am luat pe alitalia, in august, cu 325€.

Toulouse, la ville rose

Care mancare?
Mai nou nu se mai da mancare... decat daca iti comanzi si platesti separat in avion!

~~Adela &Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boubba spune:

Beyyyyyy verilor lipsesc oleaca si va faceti de capetenii???!!!...dau un raspuns nu ma balega nimeni in zeama...va luati cu distractii cu spirte cu avionuri...ce rau de voi!!!! eu noutatzuri nu mai am decat munca ,casa ,copil ,barbat la sfarsit...nu prea mult ca si-o i-a in cap si nu e bine...plus pragatealele pentru plecarea in romanica acte tampenii!Hai va pupici unde doriti si la mai mare!!!

Mergi la inceput

Adela, se da mincare doar la liniile cu bilete scumpe. La ryanair, volareweb si restul de genul asta nu se da nimic gratis. In schimb, la liniile clasice ai si papica si beuturi

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

...nici la Swissair nu se da papica, o linie clasica elvetiana 100 %...

~~Adela &Julia

Mergi la inceput

Adelush,

Salvati un inger:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

lasa ca a zburat sotul cu Lufthansa si nu i-a dat nica de nica. Nici n-a durat mult, e drept, dar era dimineata, o felie de paine cu un rahat pe ea putea sa le dea:( Noroc ca e romanu' prevazator si si-a luat omu pachetel de la nevasta.

Cristina

Mergi la inceput