Am o fetita de 1an si 4 luni,o cheama Ilinca, este sanatoasa si inaltuta fata de alti copii de varsta ei. In primele luni de viata medicul de familie mi-a spus ca are o lipsa de calciu determinata de medic prin faptul ca avea coastele inferioare "evazate", fruntea era mai inalta si putin bombata, iar fontanela se inchide greu (abia la 1 an si 3 luni s-a inchis definitiv). Medicul de familie mi-a recomandat sa-i dau calciu cate 10 zile pe luna, mai putin in perioada verii, iar vigantol cate 3-4 picaturi, chiar si pe timpul verii. Am respectat aceste recomandari, iar la vizitele lunare (poate chiar mai dese in prima parte a vietii) dna. dr. a fost din ce in ce mai multumita de modul cum arata fetita. In prezent mi-a spus sa nu-mi mai fac nici o grija, dar sa continui administrarea calciului. Pentru linistea mea, as vrea sa o mai vada si un meic pediatru, pentru un control general, dar nu reusesc sa gasesc un astfel de medic. Am avut mai multe peripetii in cautarea unui medic bun, dar nu cred ca e acum momentul sa le povestesc. Rugamintea mea este sa-mi recomandati un medic pediatru bun, care sa fie dispus si la efectuarea unui control general pt. copil, avand in vedere faptul ca medicii buni sunt asaltati de cazuri grave.
Va multumesc mult. Florentina