ROSU IN GIT-FARINGITA

ROSU IN GIT-FARINGITA | Autor: palmyrah2002

Link direct la acest mesaj

Fetelor,daca ati avut copii cu diagnosticul dat,medicul v-a prescris antibiotic(amoxicilina-sirop)???Cristina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Cristina, depinde de stadiu bolii...cu un asemenae diagnostic, Ilincai nu i-am dat nimic caci nu avea febra si dr. mi-a zis ca-i trece de la sine, doar vit. C si...Calgel, ca-l inghite si se estompeaza durerea din gat...Acu' depinde de ce-ti zice dr.

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Anul trecut Tudor a avut rosu in git si nu i-a prescris antibiotic, numai antitermice.
Parca la laringita i-a dat antibiotic...Ospamox.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irisa spune:

exact asta a fost prescris dar nu am apucat sa ii dau ca deja trecuse raceala si o pastrea pt urmatoarea....in rest toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Multumesc mult.Si mie mi-a dat Ospamox(amoxicilina),dar nu stiam daca este bine sa-i dau chiar de la inceput antibiotic,pentru ca pina acum nu am avut cu el nici un fel de problema.Am sa o sun sa o intreb daca este necesar sa-i dau chiar 5 zile antibioticul.Multumesc inca o data!!!Multa,multa sanatate tuturor!!Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

Cristina,nu stiu daca ai citit si articolele astea:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=227
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=316

Poate te ajuta !
pupici

www.caryn.com/images/300light.gif" border="0">Ortansa-de 2X mamica va doreste:
SARBATORI FERICITE!

Mergi la inceput

Multumesc Ortansa!!!
Foarte interesante articolele!!!Eu ma gindeam ca fac bine ascultind "sfatul medicului",dar se pare ca nu e chiar asa.El febra nu a facut(doar 1 zi si nu mare),de tusit nu tuseste,dar in primele zile a de citeva ori!!!Oare de asta i-o fi dat antibioticul ??Am sa o intreb!!Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veronica spune:

Fetelor,Buna
Fetita mea este putin rosie in git si i s-a prescris nurofen la 8 h si sumatrilon (parca-nu am medicamentul cu mine acum) la 12 h. Cit timp sa-i dau ? Ea are 7 1/2 luni si nu tuseste.
Aveti idee ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karla spune:

Copii reactioneaza in mod diferit..
Copilului meu nu i s-a prescris antibiotic dar dupa 3 zile de temperatura a inceput sa tuseasca mult si sanoaptea tare rau din cauza secretiilor.
Am avut rabdare si i-am dat Paxelladine si cand era cazul antitermice si multe multe lichide...
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cretoiu A. spune:

Din experienta proprie eu zic ca medicii prescriu cam usor antibiotice, de asta se ajunge la modificarea rezisentei virusilor.Eu faceam f. des streptococ, faringite, laringite, bronsite, etc, si mereu imi dadeau ampicilina, moldamin, amoxacilina...etc, incit am ajuns la un moment dar la blocaj renal. De atunci am incercat cu mult succes pt. mine si fiul meu(aproape 7 luni)remedii naturiste:sirop din mugur de pin(brad),ceai de tei cu miere,badijonaj local cu petrol(gaz de lampa)(doar la copii peste 10 ani si la adulti)iar la bb. cu granule homeopate Drenor O.R.L CH7 si PhytolaccaCH7 (3-5 granule in functie de marime dizolvate in ceai de doua trei ori pe zi).
Si noua ne-a prescris dr. Ospamox, dar fiindca febra nu a depasit 38'C, si cu cele de mai sus in doua zile i-a trecut si tusea, nu i l-am dat.In schimb ii dau preventiv o data pe saptamina Vaccin Antigripal-granule homeopate(3granule)si sa stiti ca desi noi am contactat o gripa f.severa-AL MEU SOT A FACUT PNEUMONIE-el nu a avut nimic.
Sanatate multa si Sarbatori fericite!
Anto&Sebi

ACretoiu

Mergi la inceput

Multumesc foarte mult pentru raspunsuri!!
Am mai intrebat inca 2 medici de pe aici si ambii mi-au spus sa-i dau antibioticul,pentru ca la copii sint galopante simptomele.NA!Ce sa fac i l-am dat!!Acum este bine si sper sa nu mai avem probleme.Si eu sint de parere ca dr.prescriu antibiotic prea usor,dar mi-a fost frica sa nu faca cine stie ce alte complicatii!!Multa,multa sanatate tuturor!!!!Cristina si Mihnea

Mergi la inceput