Am revenit....Si povestea mea....(cu burtica)
O parte dintre voi ma cunoasteti, o parte nu. Am revenit, dupa mai bine de 7 luni si as vrea sa va spun povestea mea (daca DC considera ca nu este bine postat, va rog sa mutati voi).
Acum aproape 2 ani, in urma unui control ginecologic de rutina mi s-a pus diagnosticul „sterilitate primara”. Pe vremea aceea gandul la a avea un copil era doar un vis al nostru (concret, nu incercasem sa avem copii, ne gandeam ca nu este momentul si ca in cativa ani, poate...).
Va dati seama ce a insemnat pentru o fata de 25 de ani sa auda cuvantul „sterilitate”. Neavand probleme ginecologice in general, nu am fost prea umblata pe la medici, deci mai mult decat „anexita” si „papanicolau” nu cred ca stiam. Va dati seama ce chinuri, avand in vedere ca habar nu aveam ca un asemenea diagnostic se pune in cu totul alte conditii.
In acel moment a inceput agitatia si framantarea mea care a durat pana in februarie 2003 cand ne-am hotarat ca este cazul sa incepem sa incercam de un bb, avand in vedere acel diagnostic. Am mers la investigatii mai detaliate iar medicul de atunci mi-a spus ca avand asa o temperatura bazala (mica) este imposibil sa fac un bb fara stimulare.
Si am inceput stimularea, fara sa stiu ca ar fi trebuit niste analize hormonale inainte si alte investigatii.
Nu vreau sa ma lungesc prea mult. Cert este ca in acea perioada v-am descoperit pe voi: DC. A fost o perioada extraordinara in care am gasit raspunsuri la multe intrebari pe care le aveam chiar aici, alaturi de voi.
Am oprit de una singura tratamentul de stimulare, am renuntat la acel medic si m-am apucat de tratamente naturiste: am luat tincturi, am luat miere si polen si alte minunatii, nimic. Fiecare luna era la fel: incepea cu speranta, continua cu programat si se sfarsea cu lacrimi amare.
Pana in vara, cand eram deja in pragul disperarii si al depresiei. Am hotarat ca eu „nu mai vreau sa fiu asa”, am plecat in concediu si mi-am promis ca voi lasa lucrurile sa mearga de la sine. Nu am mai putut (psihic) sa fiu alaturi de voi, si imi cer scuze pentru asta, dar am simtit ca acea pauza imi va face bine. Din iarna am mai inceput sa intru pe site, sa vad ce mai faceti, sa ma bucur alaturi de cele care anuntau marea veste, sa plang alaturi de durerea si povestea fiecareia. Am fost alaturi de voi, dar nu am mai putut scrie.
Si ca sa mai scurtez din aceasta poveste, as vrea sa va spun ca acum vreo 2 saptamani am fost la un medic homeopat care mi-a spus cam asa: „incearca sa te detasezi de temperaturi bazale, ziua posibila a ovulatiei si toate celelalte minunatii. Gandeste-te ca un copil, inainte de a veni pe lume isi stabileste drumul cu zeci de ani inainte si incepe sa „graviteze” in jurul aurei mamei cu 7 luni inainte de a fi conceput...” Visator sau nu, mi-au dat lacrimile...
Si in aceeasi zi am aflat ca sunt insarcinata!
Da, dupa mai bine de 1 an de framantari, minunea s-a intamplat: voi fi mamica.
Si am venit din nou, NU ca sa va spun AM REUSIT ci ca sa va spun SE POATE, dar nu cand vrem noi...Am ajuns sa cred ca exista un timp pentru toate, doar ca trebuie sa avem intelepciune si multa, multa rabdare...
Va doresc tuturor sa fiti optimiste, sa va relaxati si sa va ganditi si la partea „cosmica” a lucrurilor, pentru ca exista. Si va doresc din tot sufletul sa ajungeti in acel moment la care fiecare din voi spera: minunea din burtica...
Cu mult drag,
Cris
Raspunsuri
anis spune:
Trinity...ce ma bucur pt tine..de multe ori m-am intrebat oare ce ai facut...ca pe aici pe forum nu ai mai fost de multicel...
Iti urez din tot sufletul sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de ingerashul tau!
AniS
Jasmine spune:
Uraaaa!!!!
Felicitari,draga mea!
Sunt de acord 100% cu ce ai scris.Si eu am incercat 1 an si 3-4 luni,am fost la doctor,am luat temperatura,am facut stimulare....nimic.Pe urma am lasat-o balta si luna asta,cand nu ma asteptam absolut deloc,s-a intamplat minunea.Acum 2 zile am aflat ca sunt insarcinata.
Sunt sigura ca totul depinde de Dumnezeu.El stie cel mai bine ce si cand trebuie sa se intample.
Inteleg ca ne vom intalni la "Mamici de nov-dec 2004".
Te pup si iti doresc sa fie totul bine.
Trinity spune:
Va multumesc mult, fetelor!
Anis - si eu te-am urmarit aproape tot timpul, mai ales ca noi am aparut pe forum cam in acelasi timp. Sper din tot sufletul sa se intample si la tine minunea, cat de curand.
Jasmine - felicitari si tie, multe-multe! Sa dea Domnul sa fim bine si sa avem niste bbei sanatosi. Da, ne vedem la "Mamici de Noiembrie-Decembrie"
Va pup!
Cris
Laura_72819 spune:
Trinity, felicitari. Acum ca esti graviduta trebuie sa postezi si la capitolul premiantelor, adica la "povesti de succes". Sarcina usoara si un bebe sanatos.
laura miu spune:
FELICITAAAAARI!
.. MA BUCUR CA NI TE ALATURI LA MAMICI DE NOI-DEC..
MULTA SANATATE SI O SARCINA CAT MAI USOARA..
PUPICI
LAURAMIU
Theodora spune:
Multe,multe felicitari,Trinity!
Si iti doresc o sarcina usoara si fara probleme!
Voi urmari evolutia voastra,ma bucur asa de mult cind o viata noua e pe drum!!!
pentru viitoarea mamica!
Theodora, Alexandros, Yannis 2 ani pe 03.Aprilie.2004
PASTE FERICIT!
http://community.webshots.com/user/theodorapap