Cum vi se pare viata in Japonia? (6)
Raspunsuri - Pagina 13
Sorina-Alexa spune:
Da,mai Mirelus te stiu,imi amintesc cand te-am vazut!
Poate ne vedem intr-o zi la o cafea
Azi am fost la yaki-nikus-a dus naibii dieta mea
Fetelor,voi cum va intretineti tenul,ca sa arate fresh si frumos?
As avea nevoie de ceva sfaturi,mi-au aparut pe ici pe colo cateva cosuri...eu pana acum am avut mereu un ten frumos,dar nu stiu de ce ma supara acum
Plec la nani,noapte buna!
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
takacamelia spune:
fetelor, am si eu o antrebare.sat fete care au permis international romanesc si conduc an japonia cu el? fiindca azi ma sunat o prietena si mi-a spus ca nu este valabi.Eu conduc de aproape 10luni cu el dar nu ma oprit niciodata politia si nu mai stiu ce sa cred.Camelia
takacamelia spune:
Sorina eu te sfatuesc sa mergi la Drag Stoar si sant niste pastile care se numesc Chocolate BB sant anumea pentru cosuri,eu am ancepu sa le iau de vreo 2saptamani si ma simt foa rte bine.ancearcale si tu.Camelia
EDDY spune:
TakaCamelia,eu conduc de 3 ani cu permisul iternatzional shi kiar luna asta( Aprilie) trebuie sa-l reinoiesc.Shtiu ca s-au skimbat ceva legi anul trecut in Japonia shi permisele acestea nu mai sint valabile decit 1 an de la data intrarii posesorului pe teritoriul Japoniei dar cum momentan nu pot sustzine examenul pentru obtzinerea permisului japonez...continui sa conduc in semi-ilegalitate cu internatzionalul.Vezi ca s-a mai discutat pe forum despre asta dar nu shtiu exact unde,insa Lia(moderatoarea) poate sa-tzi dea mai multe amanunte,ea conducind pina anul trecut cu internatzionalul dupa care a obtzinut permisul japonez.Asta-i tot ce pot eu sa-tzi spun.Aaa shi nu despre un control este vorba,ci de faptul ca in cazul unui accident fie el cit de mic,asigurarile nu platesc mai nimik,dupa cum am auzit.Nici aici nu am fost oprita vreodata dar parca mai bine m-ash simtzi cu permisul japonez in buzunar.
Eddy & Antonia Naomi
takacamelia spune:
Draga Edy astazi eu am dat telefon an Romania la ACR si mi sa spus ca de anul trecut din decembrie sa schinbat regulamentul si ca acum pentru Japonia nu se mai dau permise interationale si ca se asteapta la un nou regulament pana an luna mai.Pa noapte buna.Camelia
Sorina-Alexa spune:
quote:
Originally posted by takacamelia
fetelor, am si eu o antrebare.sat fete care au permis international romanesc si conduc an japonia cu el? fiindca azi ma sunat o prietena si mi-a spus ca nu este valabi.Eu conduc de aproape 10luni cu el dar nu ma oprit niciodata politia si nu mai stiu ce sa cred.Camelia
Multumesc mult!
Am sa incerc.
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!
Sorina-Alexa spune:
Pana acum m-am chinuit sa pun pozele ,ma doare capul,ce mai m-am chinuit!
Dar bine c-am reusit
Sorina.
http://community.webshots.com/user/sorina1982
ralucami spune:
Waw Sorina ce frumosi suntetzi totzi Beyy si ce blondutza esti!!!! Ai intr-una din poze(cea cu sora ta) o nuantza care mi-am dorit si eu sa imi iasa, dar n-a vrut. Superbi!!! Ca tot veni vorba! Cu ce te vopsesti? Aha! Si bey lasa curele de slabire ca nu ai pt ce sa le tii! Nu te chinui degeaba!Camelia bine ai venit! S-au mai scris zeci de mesaje pe tema permisului din Japonia la subiectele mai vechi. Daca ai rabdare si cautzi in urma o sa le gasesti. Daca nu izbandesti da-mi un semn de viatza si o sa te ajut eu!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
angel_jp spune:
quote:
Originally posted by Sorina-Alexa
Da,mai Mirelus te stiu,imi amintesc cand te-am vazut!
Poate ne vedem intr-o zi la o cafea
Azi am fost la yaki-nikus-a dus naibii dieta mea
Fetelor,voi cum va intretineti tenul,ca sa arate fresh si frumos?
As avea nevoie de ceva sfaturi,mi-au aparut pe ici pe colo cateva cosuri...eu pana acum am avut mereu un ten frumos,dar nu stiu de ce ma supara acum
Plec la nani,noapte buna!
Pentru ten ,Sorina eu folsesc argila...romaneasca din piatra craiului.Este buna pentru orice tip de ten,apoi folosesc ou cu miere si banana(albus)pentru ten gras,apoi castravete facut la mix. deci suc,asat in timp de o saptamana,apoi infuzie cu musetel ...aburi etc. adica ma spal pe fata apoi cu musetelul din infuzie storc cele nedorite..si-mi fac o masca cu rosii si alte legume ...ma rog depinde de ten acum eu sunt o fumatoare inraita ...asa ca tenul meu necesita o ingrijire speciala..dar folosesc produse naturaliste...O data pe saptamana fac un piling ,apoi sauna ...etc
Sorina.
angel_jp spune:
Na ca ma grabi cu rascpunsul si am bagat totul..ala' dala ma suna pustoaica mea sa-mi spuna ca a rezervat biletele..pe 17 iunieprin Franta ca ci ca-i mai ieftin..in jur de 1000 de USD..ieftin nu ..?
Problema cu care ma confrunt ..este ca al meu sot nu vrea sa se opereze,ese programat ,dar nu vrea,ce sa fac? Cum sa-l conving?Se gandeste doar la munca ..ca cica nu are cine sa^i tina locul,el fiind cel mare si tare ...el proecteza el le face , el le calculeaza el e patronul firmei...deci ce sa fac? Sa tac? Sa-i fac pe plac...ma doare sufletul...de mine nu asculta..cred ca stiti cum este ,e foarte incapatanat!Sa plang ..in sufletul meu s-au adunat atatea griji..dar de ...maine poate o sa fie frumos ..o sa rasara soarele,ma consolez singuraFlori pentru fete!
Si maine va fi o zi ...poate cu soare...