poate sa-mi spuna cineva, cum arata cererea, pe care trebuie sa o depui cu cel putin 10 zile inainte de expiarea perioadei de 2 ani, destinata cresterii copilului, pentru a fi reincadrata in munca???
va multumesc mult...
Nu exista o cerere tip. Pur si simplu, te adresezi in scris conducerii firmei sau institutiei unde ai contractul de munca, si anunti ca incepand cu data de ..... te prezinti la lucru, deoarece inceteaza CIC.
aha...k, mersi mult...credeam ca fiind vb de o institutie guvernamentala exista vreo chestie tipizata... super...mersi...
Nici chiar la institutiile guvernamentale nu exista asemenea cerere tip. Oricum, daca vrei sa vezi modele de cereri, formulare, etc, pe care trebuie sa le depui la insitutii publice in diverse ocazii:
http://formulare.e-guvernare.ro/index.jsp?page=forms_index
Iaca acuma imi dau seama ca eu nu mi-am pus problema asta!
Eu vreau cand expira cei doi ani sa merg la intreprindere si sa fac cerere pentru incheierea contractului de munca.
Trebuie sa mai fac ceva inainte?
Liviu te rog ma poti lamuri?
Georgiana, pentru inceput trebuie sa faci cerere pentru a relua contractul de munca, deoarece pe perioada CIC este suspendat. Dupa ce incepi serviciul, poti face cerere pentru incheierea contractului de munca.
Liviu, multumesc, dar mai am o intrebare.Pot sa le fac pe amandoua in aceeasi zi sau trebuie sa lucrez macar un timp? Ca eu nu prea vreau sa ma intorc la servici!
mersi Liviu`s ... adresa pe care mi-ai recomandat-o imi e de mare ajutor... :)(in general)
pana data viitoare, numai bine....