Poveste fara sfirsit!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Draga Elena,
e grea etapa prin care treci si acum eu cred ca numai tu cu sotul tau va puteti ajuta cu singura conditie sa comunicati si sa nu va inchideti in voi.Si la mine e sotul scorpion si in timp si el a reactionat tot cam asa ca al tau, dar eu nu am renuntat la ideea ca la noi in famile trebuie sa fie un copil.Noi am incercat 14 ani in conditiile in care toate analizele si testele erau in regula numai ca nu am reusit sa finalizam cumva.Apoi eu am zis ca decat sa incerc FIV mai bine adopt un copil( sincer nici nu ne dau banii afara din casa)si greu a fost sa il fac sa accepte aceasta idee dar acum cine crezi ca e cel mai mandru de baiatul lui, EL.Asa ca sus capul, discuta cu el , si incercati sa acceptati situatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia_Pui spune:

Vad ca suntem multi cei e am trecut prin astfel de momente . Stiu ce inseamna sa nu-ti mai doresti sa faci dragoste doar pentru a nu avea motive sa nu te superi cand iar constati ca nu te-au iertat . Dar capul sus , numai uniti ( sos si sotie ) putem trece peste orice . Dragostea noastra trebuie sa invinga obsacolele , de orice natura .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

Silvia , te inteleg foarte bine prin ce treci...ti-as povesti zile intregi pe tema asta mai ales ca si eu am trect prin asta si stiu e greu este.Din fericire , la mine povestea este cu happy-end ,poate ai citit-o si ai inteles ceva din ea.

Dumnezeu sa te ajute si toate cele bune ,
Miha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Costi,imi pare tare rau!

Uneori barbatii sunt niste capsomani!Cred ca trebuie sa incerci sa-l mai convingi!Cauta sa-i explici despre ce este vorba!Nu e o tragedie sa faci inseminare sau FIV dar daca sotul nu este langa tine nu poti face singura.
La mine nu au fost probleme de acest fel...sotul meu a fost deacord sa fac tot ce se paote ca sa aiba un bb.a fost alaturi de mine si laa nereusite dar si la reusita.
Trebuie sa-l faci sa inteleaga ca tot copilul vostru este indiferent cum e obtinut!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

Scuze ELENA , te-a botezat ,,Sivia ''.

Te pup, Miha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Costi,imi pare tare rau pt ceea ce vi se intampla.Totusi,sotul tau ar trebui convins ca nu are nici o vina.Asa vrea Dumnezeu sau poate ca nu acum e timpul pt voi sa aveti bebelusul dorit.Aveti credinta si poate El va v-a Binecuvanta.Va doresc numai bine si tarie sa treceti peste acest impas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Buna Elena si noi suntem tot la capitolul renuntat, dar eu nu imi pierd speranta.
Cred ca pina la urma o sa reusiti, lasa timpul sa linisteasca furtuna din voi, programeaza o vacanta undeva si incearca sa iti ocupi viata.
Uita intr-un sertar al sufletului toate planurile si bucurati-va de primavara si de relatia voastra.
Viata ne surprinde uneori prin ce ne ofera, pentru fiecare este rezervat ceva.
Niciodata sa nu spui niciodata!

Te pup si iti doresc tot norocul din lume.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Poate iti place Andries...

Ca nisipul femeile sînt

Bărbații-s făcuți din carne,
Femeile - din oțel,
Ar fi trebuit să fie invers,
Dar Dumnezeu mai greșește și el...

Femeile zic că-s din carne,
Barbații - că-s din oțel,
Și de-aia e noaptea-ntuneric
Și viața e un hotel...

Ca nisipul femeile sînt,
Le ia pe sus orice boare de vînt
Și-napoi nu mai vin nicicînd...
Ca nisipul femeile sînt !

Au camere mari, cu multe oglinzi,
Ca-ntr-o plasă în ele te prinzi...
Cînd sub pătura moale te-ntinzi,
Nici nu știi cît de adînc te prinzi...
Au ochi să te-oprească,
Și-aceiași ochi să te gonească
Curînd...
Ca nisipul femeile sînt !

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Costi, iti trimit un PM, am mai multe de scris.

Gabela

Mergi la inceput