Fibrom uterin?
Raspunsuri - Pagina 14
coco spune:
Rachel, nu pot sa cred...
Mai incearca la alt medic si vezi ce spune. Poate reusesti sa ai si copilul, si sanatatea...
Totusi, ceva nu mi-e clar: la embolizare nu ti-au testat 'fibromul' de ce natura e ?!
Iti tin pumnii sa treci peste toate astea. Domnul o sa te ajute, am vazut ca ai credinta, sunt incercari care faparte din viata. Nu dispera! Esti tanara si ai tot timpul inainte.
Iti tin pumnii si-ti doresc sanatate!
Corina
Coco
adinap spune:
rachel,
eu zic sa fii linistita, nu cred ca atatia medici care te-au vazut pana acum s-au inselat si brusc ce stiai nu mai e fibrom?!
incearca sa repeti eco la un alt medic.. eco transvaginala (nu stiu daca termenul e corect?!) ai facut? si event parca la parhon se fac niste teste sa vada de ce natura sunt. si medsana deasemenea.
ne mai auzim!
coco,
in spital intradevar nu se fac nici un fel de teste de felul asta inaintea embolizarii. ai trimitere de la ginecolog si gata. iti iau sange pt analizele de rutina, dai declaratii ca esti pe propria raspundere si event inca un eco.
asta e la noi
va pup si va doresc multa sanatate
l_carmen2003 spune:
Mai Richi,
Tu porti acum un copil, gata cu gandurile negative ca i le transmiti si lui. Emotiile fac rau si lui si tie.
E o minune ca esti insarcinata, nu il supara pe Dumnezeu cu ganduri negre si ai incredere in El.
Daca un doctor pune un diagnostic grav nu trebuie sa te pregatesti de inmormantare, du-te la alt dr si lupta. Acum ai pentru cine si ce.
Gata, lasa cancerizarile, lasa frica, lasa disperarea. PUNCT.
NUMAI GANDURI BUNE si FRUMOASE. Puiutul tau are nevoie de tine si pe tine nu te poate nimeni inlocui. Asa ca linisteste-te.
Zambeste.
carmenus spune:
Rici, la RMN se vede exact ce este acolo (3 dimensiuni). Cred ca este cel mai performant aparat la ora actuala, care nici nu te iradiaza dupa cate stiu. Trebuie totusi aflat daca dauneaza copilului. Cat despre medici, nu uita ca tot ei ti-au spus si ca ai fibrom, si ca nu vei avea copii, iar acum esti insarcinata... Nu uita ca deasupra tuturor este Dumnezeu care ti-a ascultat rugaciunea destul de repede. Acum iti mai pune probabil credinta la incercare. Nu deznadajdui si roaga-te si la Maica Domnului. Ne rugam si noi pentru tine si te asteptam cu vesti bune.
titisha spune:
Rachel, chiar ma gandeam la tine.
Fruntea sus!! Ai incredre in tine!! Suna-l pe Bogdan, vorbeste cu el, cere-i sfatul despre RMN. Iti amintesc ca el a fost cel care mi-a recomandat RMN-ul. Dar si cu eco. transvaginala este bine.
Nu pot crede ca s-a schimbat situatia. Poate este doar o eroare de interpetare a ecografiei. Te rog, fii calma!
Mii de pupici, Titisha
alinam spune:
era interesant subiectul......
l-ati abandonat????
ma intereseaza cum se simt fetele dupa embolizare...... cum evolueaza (involueaza) fibromul.....
care e legatura intre tiroida si embolizare.... adika am cam inteles ca e ceva cu iodul... da cred ca se referea la altceva nu la hiper-hipotiroidie.
adinap spune:
salutare,
eu in nici un caz nu v-am abandonat, dar desi a trecut o luna de la embolizare nu va pot da nici o veste pentru ca nu am avut timp sa mai merg la control si ... asta e, nici pe forum n-am avut cand sa intru.
practic n-am nici un "semn" care sa spuna ca se petrece ceva in interior. spre sf verii incep iar controalele si analizele sa vad ce mai fac. (pana in august nu am timp nici de concediu).
o sa va tin la curent, tot aici daca nu se inchide subiectul pana atunci....
multa bafta tuturor