AJUTOR!!! Scrisoare dezlegare casatorie?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anamaria-Livia spune:

Sotia varului meu este catolica si mai fusese casatorita o data. A trebuit sa astepte dezlegare de la Vatican ca sa poata face cununia religioasa (s-au casatorit catolic).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by acina

Dar pt casatoriile ortodoxe iti trebuie dezlegare?
Daca persoana a mai fost casatorita religios?
Este nevoie de dezlegare?

Anca

Tatal meu era ortodox si bunica mea adica mama lui i-a obtinut acea dezlegare, insa buni merge la slujbele catolice fiindca le prefera pe acelea. Nu stiu la care religie exact este necesara dezlegarea, tot preotul iti spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALIR spune:

dragele mele!
tocmai aici este problema cu dezlegarea casatoriei, trebuie o scrisoare de dezlegare si nu stiu exact cum se face asta.
m-am gandit ca poate exista cineva care a facut asa ceva si imi da ceva sfaturi.
va doresc la toate o reinnoire sufleteasca odata cu sosirea " Sfintelor sarbatori de Paste!" si cat mai multa rabdare pentru toate.
eu ma rog la Dumnezeu pentru ajutor si cred ca El ne va arata calea care trebuie sa o urmam.
Sotul meu este foarte credincios, merge mereu la biserica si se vede tare pacatos, ar fi o mare bucurie sa obtina aceasta dezlegare.
va pup Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Dragele mele, eu sunt a doua sotie a sotului meu.Suntem ortodocsi iar cand am facutcununia religoasa inainte ni s-a facut divortul bisericesc.Sotul ( nu-mi aduc aminte exact era acum 10 ani)a trebuit sa duca divortul de la tribunal si dupa 1 sau 2 saptamani s-a dus la preot si i-a dat divortul bisericesc asa ca ne-am cununat si la biserica.
pupici

Mergi la inceput