Mersi mult pentru idei! Mi-ati spus exact ce vroiam sa aflu. Mi-am cumparat ieri o carte cu retete din bucataria chinezeasca si am facut acel orez al lor, care mi-a iesit destul de bine. Cred ca daca il si caleam in putin unt topit iesea si mai gustos. L-am amestecat cu porumb (de la conserva) si patrunjel. Foarte bun. Iar legumele (variate si foarte colorate) le-am calit putin intr-un strop de ulei in tava de teflon si am pus sos de soia pe ele.
Legumele congelate cam tot asa le faceam si eu, le fierbeam in apa cu sare putin si apoi le prajeam in unt si mai puneam sare, piper. Dar adesea mi se parea ca nu au nici un gust.
Oricum am observat ca chestiile astea sunt bune daca le mananci imediat, n-are rost sa le pastrezi de pe o zi pe alta ca isi pierd tot farmecul.
mitzura si bebe tzopaila din burtica - 25 saptamani