ca sa zic asa...se poate? sa va explic: am avut o chiriasa mi-a platit chiria in avans din iulie pana in ianuarie, in ianuarie i-am zis ca maresc chiria, iar ea a plecat de acolo pe furis efectiv, lasand intretinerea neplatita pe 3 luni. in plus de asta i-am inchiriat numai ei, intre timp si-a facut un preten care mai statea pe acolo, a.i. au trecut-o 2 persoane. are cca 3 mil de platit. zice ca nu imi mai plateste nimic si sa o las in pace.
din pacate am mers pe incredere, fara nici un fel de contract, am doar copia ei dupa BI.
nu stiu cum sa o rezolv chiar nu imi permit sa dau acesti bani, si mi-a venit ideea - poate o sa o gasiti cam ciudata - sa fac o manifestatie sau greva la ea la servici. credeti ca as putea sa obtin o aprobare in sensul asta, sau nu trebuie deloc? ba chiar ma gandeam sa chem si televiziunea caci stiti ca dau tot felul de ciudatenii la stirisi ma gandeam sa profit de treaba asta.
ce parere aveti? in domeniul legal, ma refer...
multumesc
bobi si bb andi
Daca ai un contract de inchiriere legal incheiat cu ea ai sanse in caz contrar nu prea cred pt ca nu ai cu ce sa dovedesti.
Marius (www.desprecopii.com)
Din punct de vedere legal, si tu esti in culpa, deoarece nu ai facut un contract de inchriere, care se declara la Administratia financiara si pentru care trebuia sa platesti impozit.
Din acest motiv, nu poti sa intreprinzi demersurile legale pentru a recupera banii.