Måmici din Danemarca
Raspunsuri - Pagina 3
silvia_popa spune:
Mihaela,,sigur ca ne scriem...Iti trimit pe PM adresa mea de e-mail daca vrei...Sigur ca te-as intreba daca esti din familia Istrati care avea cabana aceea cu rockoteca(discoteca) pe vremuri,dar oricum nu are importanta...Cum e Danemarca?E scump?Ne gandim sa facem un tur in Europa vara viitoare,mai ales ca sora mea e in Italia...
mi-ela spune:
Dragå Silvia,må bucur dacå-mi trimiti adresa e-mailEu sunt rudå cu cei cu Discoteca, inså nu am fost niciodatå prea apropiati!In legåturå cu viata aici, este scumpå ,dar totusi au in permanentå reduceri la multe lucuri, deci fiecare isi permite så tråiascå decent!Mi-ar place så-mi mai scrii despre tine si despre viata de acolo!Sotul meu må roagå de mult så vizitåm USA, dar mie (så nu rizi !!), mi-e fricå de avion, cu toate cå am cålåtorit de multe ori!
Te pup si mai astept vesti!
cristina77 spune:
Salut!!! Inca nu sunt mamica, dar era primul subiect in care se vb de DK asa ca...
Voi ajunge si eu in DK si m-am gandit ca poate imi spuneti cum e...
louisea spune:
vezi ca mai e un sub. la calatoriile sufletuluii "regatul danez" intra acolo si putem vorbi..... aici e pt mamici si eu nu sunt...
loviper spune:
eu sunt stefania ..viitoare mamica(mai am 5 saptamani)si locuiesc in GISLEV..un orasel la 162 km de kbh...asa poate ai subiecte de discutat cu mine oricine ai fi tu..:D
piatra lunii spune:
Buna, Stefania.
nu te uita ca scrie Franta la stegulet, ca suntem aici numai temporar,sotul meu e danez.
Si eu mai am vreo 3 sapt. pana la termen.
Cum e acum, in ultima luna, in Dk, la control? Noi am venit incoace cand eu eram in luna 6. Te duci mai des acum,sau tot la fel,o data pe luna? Te vezi cu moasa, sau cu doctorul,mai faci analize, sau numai obisnuitele conversatii prietenesti si masuratori?
in rest, cum e vremea acolo? :))
pupici, mai vorbim!