Måmici din Danemarca

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

hai ca m-a apucat curiozitatea..
baietelul vorbeste ceva romaneste??
ma tot gandeam cum va fi cam voi avea si eu copii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

cool!!!!!!!!!!!!!!

am primit iar steluta!!!!!!!!!!!!!
ce bucuroasa sunt!!!!!!!

multam´.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

dada, Mihaela sigur ca ne cunastem ,am fost chiar prietene bune.!
daca-i sti de cate ori i-am zis mamei tale sa-ti spuna despre acest site.
ma bucur ca esti aici si nu stiu daca stii ca realizatoarea acestui site este tot din C-lung Moldovenesc.
Sigur o cunosti macar din vedere.
Sa-ti spun cine sunt sa nu-ti spun, nu-ti spun decat ca sunt sora cu Gabi Drob

Te sarut dulce si mai vorbim.

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi-ela spune:

Louisea,båietelul nu prea vorbeste romineste deoarece nu cunosc pe nimeni care så vorbeascå cu mineceea ce vorbesc cu el nu-i de ajuns!Eu vorbesc engleza cu sotul si daneza si el merge la grådinitå unde e numai danezå!
Te pup

Mergi la inceput

CICI,må bucur cå am gåsit pe cineva din orasul natalMi-ar pårea bine så aflu cite ceva de acaså si ceva despre tine cå nu mai stiu nimic de foarte multå vreme!

Te astept cu noutåti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Mihaela , intra si pe mamici de Suceava, mai sunt vreo 3 fete din C-lung dar plecate din tara ,poate va cunoasteti

.

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_popa spune:

Mihaela, si eu sunt din Campulung...Te numeai cumva Moraru de acasa?Suntem vecine si ne cunoastem...Oare tu esti?Mai ai o sora Gabi?
Te pup,

Mergi la inceput

Dragå Silvia,din påcate nu sunt cea pe care o crezi!Må numeam inainte Istrati!Mi-a plåcut mult så cint,poate ai auzit de mineMi-ar plåcea så stiu dacå ne cunoastem!Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_popa spune:

Mihaela,nu cred ca ne cunoastem,poate din vedere...dar imi pare bine cand gasesc pe cineva din Campulung pe net
Insa stiu sigur ca mai exista o Mihaela din Campulung in Danemarka, dar nu stiu pe unde...E vecina cu mine in Campulung,stam pe langa biserica din CapuSatului...Eu am 25 de ani,am plecat din Campulung la 18 ani la Cluj, apoi in USA cu sotul meu.Poate ne intalnim in Campulung,noi vrem sa venim in iarna (am vrea tare mult si vara asta,dar nu cred...)
Iti (va) doresc un Paste fericit!

Mergi la inceput

Dragå Silvia,s-ar putea så ajung si eu pe la varå acaså dar nu stiu sigur!Sper cå ne mai scriem pinå atunci!Iti doresc si eu un PASTE FERICIT!

Mergi la inceput