Ciao Darwin. Ce-i asta?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

l-am vazut cand am mai fost prin Ro si mi s-a parut o porcarie..
oameni care nu au pic de cultura generala, femei dezbracate.....
lista poate continua dar ma abtin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Si noi ne-am abonat la Pro Tv pe net. Pe langa stiri, si programe de umplutura, sunt niste "episoade" zilnice cred, in Ro:
"La bloc" si "Casatorie de proba". Nu am vazut in viata mea asa ceva, niste porcarii, chiar urmareste lumea?
Nici nu stiu daca cei ce joaca sunt actori,niste ridicoli. Nu's ce sa zic, ei chiar se cred haiosi cu glume ieftine, sex in grup, sau la gramada samd. Dezgustator.

Nici cu buletinul meteo, nu-mi este rusine, niste puici dezbracate, cu bluze plasa, sutiene cat o gamalie, si fustitze cat o palma. Dar de, asta se cere, si asta-i moda, cat mai goala, ca altfel nu vrea sa afle lumea starea vremii!!!

In orice caz, este distractiv!

In rest imi place TV romana, si Stirile de la Observator. Inca nu am vazut nimic cu "Ciao Darwin".

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankka13 spune:

ciao darwin este o productie lazarov .o chestie in care doua grupari se bat la punctaj si fac pe bufonii .o mare magarie unde romanii se duc sa demonstreze cat sunt de prosti .Si di raspunsurile pe care le dau am tras concluzia ca nu pot fi chiar asa de prosti ,deci sunt platiti ca sa faca pe priostii la televizor .Ca altfel nu-mi explic cum concurenta din categoria femeilor destepte N-a stiut sa numeasca piramidele din Egypt ba mai mult soptindui-se initialele a spus in loc de KEFREN kEFIR. sI MULTE EXEMPLE DE GENUL ACESTA .e GROTESC ,DEZGUSTATOR .pARCA VREM SA NE IMPROSCAM CU NOROI DIN CE IN CE MAI MULT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Intr-adevar nu pierzi nimic.....e o mare porcarie la fel ca multe alte emisiuni..

Dana&bb Andy(1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Se pare ca emisiunile de "entertainment" nu prea mai exista - cel putin cele de la noi sunt un fiasco total. Sau poate nu mai au oamenii idei sau poate asta se cere ?

Mai bine ma uit pe Animal Planet sau Discovery...

Andra mamica lui Matei (6 saptamani) si Andrei (4 ani si 6 luni)

Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Ei , nu stiu ce este cu Darwin asta de la Antena 1, dar stiu ca exista , pe langa alte porcarii, si aici in state o emisiune, pe care nu merita sa consumi curentul electric cu TV-ul, si se numete "Jerry Springer Show" . Cu cativa ani in urma am vazut si la Pro TV parca niste emisiuni de astea inregistrate. T-i se face lehamete cand vezi o grasana ca se dezbraca in scena, pentru ca a parasit=o iubitul pentru una trasa prin inel. Si astea la ora 2.30 dup amiaza!Intradevar cenzureaza ei unele parti intime, dar la urma urmei tot aia este! Asa ca au de la cine copia romanasii nostrii, emisiuni cu care cred ca-si ridica audienta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piskot spune:

quote:
Originally posted by iubibubi

da' de unde numele asta, "ciao darwin"? la ce s-au gandit?

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

adica daca te uiti la emisiunea asta poti sa-i spui pa pa lui Darwin saracaul, ca nu a avut dreptate cu teoria lui evolutionista ....ca pana si maimutele sunt mai destepte decat cei care participa la panarama din studiou....adica-ti lasa asa un gust amar de ce sunt in stare unii semeni de-ai nostri si-ti pui intrebarea daca merita sa traiesti in lumea civilizata sau s-o iei la fuga si sa te ascunzi in jungla ???

Piskotel si Ruxybel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

O porcarie!!!! Ptr.oameni fara prea multa ....nu mai zic ca nu e frumos!!

Monica si Albert scumpelul 2 luni
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

E o mare porcarie (porcarie e prea putin spus).cred ca nu rezista nimeni mai mult de 5 minute fara sa se inerveze la culme.pe mine ma scoate din sarite numai gandul la aceasta emisune ,nu am reusit niciodata sa vad mai mult de 2min. din ea si nici nu o recomand cuiva .pupici dulci

lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Aceasta emisiune este intr-adevar o mare tampenie. Dar surpriza mea a fost sa aflu ca acest format este preluat de la o televiziune italiana. Chiar are acelasi nume si din intamplare am nimerit intr-o zi chiar aceasta emisiune pe un post tv italian, n-am inteles nimic, dar decorurile si desfasurarea emissiunii erau identice.
Cam toate emisiunile de la noi sunt de fapt formate ale unor emisiuni din alte tari (DIN DRAGOSTE, SURPRIZE SURPRIZE, BIG BROTHER si altele).
Acum eu nu stiu cum sunt aceste emisiuni in alte tari, dar cu siguranta televiziunile romanesti care cumpara aceste formate isi pun amprenta asupra lor.
Eu deja stiu in ce zile si la ce ore nu am ce sa vad pe anumite programe.

Mihaela

Mergi la inceput