Fetele din USA,poftiti la o barfa!(9)
Raspunsuri - Pagina 14
mn spune:
quote:
Originally posted by simonaM
vine imediat pagina 10...cine o sa fie cu cariocele
sunt pregatit cu ele...
--
mn...o fetitza cu carioci....
Andrada spune:
Bravo tie Simona!!!
Ce dieta ai tinut?
Arati excelent!
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
simonaM spune:
quote:thankyou!!!!.....am scris-o la "cum slabim(13)"de la mine!!!!mona78
Originally posted by Andrada
Bravo tie Simona!!!Ce dieta ai tinut?Arati excelent!AndradaL’amore che move il sole e l’altre stelle. DanteIubirea misca soarele si celelate stele
simonaM spune:
sunt pregatit cu ele...--mn...o fetitza cu carioci....[/quote]hi...hi...hi...nu te lasa Veve ca e postul ei.mn...o fetita cu carioci?.mona78
Veve spune:
Ce ce ce,crioci?Unde?Nu jtiti cine are monopol pe ele?Beeei,da lenesi mai sunteti!Unii fac cupii si infectii la tzatze si voi?!?!Nici nu visam ca nu va gasesc la partea 15.Vad ca m-ati asteptat cumintei!
Nu m-apuc sa povestesc despre "eveniment" ca nu-s apta de detalii picante si-oricum poate-ati citit pe la "felicitari".Am dat tot acolo si-un link cu 4 poze turmentate daca vreti sa vedeti concurenta la fetitele de pe site (aviz mamicilor de baietei).Oricum po' sa zic ca juma din afacere s-a desfasurat aci,cu voi,pen' ca toata perioada contractiilor,inainte de spital,cu ochi-n "fetitzele americance"-am stat
Io-te,io de fapt venisem sa va pup si sa va multumesc pentru urari si m-am intins ca cumatra la basme,cu copchilu' atarnand in mana cealalta.
Mircea,cre'c-acu fug sa-mi scriu "mamika cu carioci" la semnatura.....Is cu okisorii (cam mici,ce-i drept)pe tine!
Irina & vevericii Agnes si Laur
Oana_B spune:
Auz' mey veve, nu cumva ficioru' tau s-a nascut cu laptopu'-n brate? Auz la ea, juma de treaba o face cu ochii in comp la americance..geeez
Oana_B
conchita spune:
Veve, pupici si refacere rapida, sa nu ne lasi chiar de tot! ce infectie zici ca ai?? poti alapta?
Kim, felicitari pentru baietel, va fi si el tot un Andrei, nu-i asa? :)))
petra spune:
Veve!!!
Bine ai revenit prin noi, si bineanteles acasa cu puiutul in brate!!
Multa sanatate si multe nopti dormite de acum inainte!
Imi place ca te dai la concurenta!Tine tare acolo la cariocile tale!
petra spune:
Kim222,
Felicitari si sarcina usoara !
Ma bucur ca a trecut cu bine testul ala nesuferit. Si o pritena de a mea s-a necajit tare mult pentru el, si bineinteleas ca a iesit totul OK! Dar astia cu statisticile lor si cu masuratorile lor te baga cu totul in boale!
Iti doresc un bebe sanatos !
iubibubi spune:
Irinuca, esti o scumpa! pup, pup, pup (vezi ca doi is pentru veverite :)).
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi