Fetele din USA,poftiti la o barfa!(9)
Raspunsuri - Pagina 13
lexi spune:
Simona, creionul de care vorbesti se numeste wax decorating pen/wax pen si il gasesti acum, cu nebunia de oo de Pasti, mai peste tot (cred eu). Incearca pe la magazinele de crafts, gen Jo-Ann sau ce ai tu prin zona. Daca nu gasesti, iti trimit eu unul, numai da-mi de veste-poveste.
kim222 spune:
Buna dimineata!!!
Am scapat cu bine de amniocenteza! A fost mult mai simplu decit ma steptam, nu inteleg de ce atitea povesti infricosetoare...
Laura_Oprescu, Andrada, Iubibubi, Mihaelabebe, va multumesc pentru incurajari...
Si nu in ultimul rind: ESTE BAIETELLLLLL!!!!!
mn spune:
quote:
Originally posted by kim222
Buna dimineata!!!
Am scapat cu bine de amniocenteza! A fost mult mai simplu decit ma steptam, nu inteleg de ce atitea povesti infricosetoare...
pentru ca la lume ii place sa povesteasca despre ce este rau...
quote:
Si nu in ultimul rind: ESTE BAIETELLLLLL!!!!!
felicitari!!!!!....si acum vine partea cu numele ;)
iubibubi spune:
bravo, Kim!!! deci e cu puta :))). felicitari!!!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
Andrada spune:
Felicitari Kim!!!!!
Sarcina usoara in continuare!
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
simonaM spune:
Kim222,felicitariiiii!!!!.lexi,o sa il caut peste tot sa vad daca l-oi gasi....eu nu am asemenea magazine prin zona....dar o sa caut pe undeva(cred ca o gasi)multumesc mult,mult de tot..mona78
simonaM spune:
vine imediat pagina 10...cine o sa fie cu carioceleunde esti Veve?.....cum il cheama pe baietelui lui veve?mona78
kim222 spune:
Partea cu numele ,nu o sa urmeze...pentru ca nu avem nume si prevad ca nici in viitorul prea apropiat :)))))
bAly spune:
Pe baietelu lu Veve il cheama:
Laur Andrei
Alina si Andreea cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/zarzarele
mn spune:
quote:
Originally posted by bAly
Pe baietelu lu Veve il cheama:
Laur Andrei
o groaza de Andrei(a)...ar trebui sa facem o intilnire :)
mircea.