Ce se intampla????
De foarte mult timp nu pot accesa chat-ul DC......sunt ceva probleme cu el sau nu fac eu ceva bine???????
.....de fiecare data imi cere sa dau din nou log on, cu toate ca is deja logata......si dupa ce ma execut si totusi ma loghez din nou, si-mi zice ca cica-i cu succes.....CULMEA, ca tot nu pot.....SI CE MA MAI ENERVEZ!!!!!
Eu si burtica vrem chat, ca n-am intrat pana acu' decat o data si se derula totu' prea repede si ne-am speriat si am fugit, si am prins curaj acu' si vrem din nou....c-am auzit ca-i tare chat-ul!!!!! do something!!!
Florinutza Baby-Boom........& Fericirea din burtica, de cca. 22 cm....probabil o ea....hihihi
Nici eu nu am reusit pana acum cateva zile, cand am citit despre acest subiect care a mai fost discutat. Incearca sa intri pe chat, alegi camera de discutii si inainte de a apasa "intra", apasa incontinuu pe shift, apoi intri si lasi shiftu. Sper sa mearga.
Cat despre derularea chat-ului...nici eu nu stiu de ce se intampla asta, acum 2 ani cand am devenit membra a site-ului era la fel cu chatul.
Dana&bb Andy(1 an)
si eu am avut problema asta si dana iti multumesc pt ca a mers metoda ta!
pupici!
i si bb george