Luky, imi pare tare rau, sa-ti ajute Dumnezeu sa treci peste necazul asta si sa-ti tii cat de curand puiul in brate. De exemplu la anu' pe timpul asta!
Gabela
Felicitari prospetelor gravidute!!!!!!Sa va dea Dumnezeu bebei sanatosi si frumosi!!!!
Anita si Rachella -17.o1.2004
FELICITARI AIME, ANA MITI SI TUTUROR NOILOR VIITOARE MAMICI! SARCINI USOARE, MULTA RABDARE SI GANDIRE POZITIVA CA TOTUL VA FI BINE!
DA, ANA MITI, AI CAM 10 SAPT ..NU ATATEA SUNT DE LA ULTIMA MENSTRUATIE DIN 19 IAN? Nu trebuie sa faci nimic special, ci doar sa ai grija de tine, sa nu faci excese, sa manaci cat iti trebuie si sa fi cat mai linistita si cel mai imortant sa nu te gandesti niciodata ca bb din burtica chiar ar putea pati cu adevarat ceva...ptr. ca nu va pati nimic...tu iti vei vedea pe cat se poate de viata ta iar el de a lui si va creste acolo in burtica de nic nu-ti va veni sa crezi! Oricum o eocografie lunara nu strica si abia iti mai vezi odorul! Ti-o spun eu, care desi am avut probleme cu iminenete de avort si m-am temut ..dar in sinea mea nici nu am conceput ca nu va fi bine... In sinea mea am stiut ca bb e bine si isi vede de treaba lui, ignorand problemele mele care nici nu l-au atins! Si asa a fost, a fost mare la nastere, este sanatos si destul de cuminte!
LUKY - IMI PARE TARE RAU PTR. CA STIU CUM TE SIMTI, FRUNTEA SUS, URMATOAREA INCERCARE VA FI INCUNUNATA DE SUCCES!
Helen si Dan Cosmin - 21.01.2004
http://community.webshots.com/user/phelens