Gradi cu un educator la 6 copii

Gradi cu un educator la 6 copii | Autor: roxanal

Link direct la acest mesaj

cunoaste cineva o astfel de gradi? cu un educator la 6 copii? am inteles de la cineva avizat ca astea ar fi cele mai bune gradi
stie cineva ceva? orice?

Roxana Lilea,mama Mariei 3 ani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

si totusi nimeni nu stie nimic...hai s-o luam atunci altfel : gradi cu educatoare multe si copii putini, cat mai aproape de 6 copii/educatori, dar nu ptr. c-au inceput de curand, asa sa fie sistemul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Roxana,

Imi pare rau ca nu am nici o informatie, chiar am asteptat cu interes raspunsurile pentru ca si eu caut gradi pentru baietel. Stiu doar ca numarul de copii in grupa la particulare este de 17, dar nu mi-a trecut prin cap sa intreb cate educatoare.
Eu caut in zona Dristor-Muncii-Alba Iulia si am pe lista vreo 7 de stat si 4 particulare (din lista Iuliei). Unele le-am vazut pe dinafara si le-am taiat cu regret (caci erau bine pozitionate, ultima chiar vis-a-vis de Mall)
O sa intreb cand le vizitez, dar poate stie altcineva raspunsul. Ai intrebat de curiozitate la una f scumpa, poate acolo?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

La gradinita unde e Ktink, la ea in grupa sint 7 copii. Dar ea e la grupa mare are 5 ani jumate. La grupa mica sint 9 sau 10 copii inscrisi, e si baietelul meu, dar nu prea vin toti, de ex al meu nu a mai fost de 3 saptamini fiind bolnav. Nu e nici f scumpa( de fapt e cel mai ieftin din tot ce am vazut eu in ultimii ani, si am vazut ceva!!), e particulara acreditata de Ministerul Educatiei si e in Bucurestii Noi. Daca vreti mai multe amanunte va stau la dispozitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Eu sunt din Constanta dar iti scriu Roxana pt. ca e si in Bucuresti gradinita unde il am eu pe fi-miu. E vb. de gradinita libaneza, in Buc. stiu ca se afla pe undeva prin Dorobanti.
Fi-miu a inceput gradinita la 1 Martie. Ii place mult de tot ,
n-a plans deloc dupa mine sau bunica-sa, s-a acomodat imediat. Programul este de la 9 la 14. Imi place ca nu trebuie sa-l scol cu noaptea in cap. Fiind gradinita libaneza, aveam posibilitatea sa-l dau sa invete si limba araba , dar am preferat ca in loc de ora de araba sa mearga tot cu profesoara de engleza, la grupa mare (el e acum la grupa mijlocie) si sa continue cu engleza. Educatoarea lui , care ii este si profa de engleza este o tipa de vreo 25-30 de ani, Miss Lumy, care e romanca plecata de mica in America si acum s-a intors in tara si ii invata engleza pe copilasi.
Iti dai seama ca are un accent veritabil, nu vorbeste engleza cu accent arabesc.
In fine, nu-ti mai povestesc cat de misto e inauntru facuta gradinita...
Au spatiu mult de joaca cu leagane, topogane, castel gonflabil ( si inauntru si in curte), acvariu, au manuale speciale dupa care invata, o data la 2 sapt. vine un medic si ii consulta, in fine sunt f. bine organizati, e curat-bec si nici grupa lui Vlad nu e mare (7 copii) asa ca se pot ocupa f. bine de copii. El e la grupa mijlocie dar la grupa mica si la cea mare sunt cam 10-12 copii. Fiecare grupa are si o fata care ii duce la WC, ii spala pe maini, ii ajuta cu imbracatul, cu mancatul, etc.
Sunt acolo copii de toate natiile: arabi, romani, greci, bulgari, turci, deci totul se invata numai in engleza. Este destul de scump pentru buzunarul nostru (75 USD/luna, adica 750 USD/an, se platesc 10 luni pe an) dar eu am considerat ca merita, este gradinita care mi-a placut cel mai mult din toate pe care le-am vizitat. Si crede-ma ca am vazut peste 10, si de stat , si particulare.
Au si site pe Net : www.lis.ro
Succes Mariei la gradi !

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

va multumesc la toate fetele, o sa merg sa vizitez gradinita libaneza, pare interesant, oricum...daca mai aflu ceva o sa va anunt si pe voi.

Mergi la inceput