Inseminare artificiala [IAS] 8
Raspunsuri - Pagina 7
anis spune:
Fetele ati abandonat corabia inseminarilor...sa zic asa?
Nu mai zice nimeni nimik...??
AniS
Victoria spune:
Mie nici nu imi mai vine sa postez...luna asta...inseminare...rusi...ca de obicei..lunile au devenit un grafic: rusii - disperare, apoi speranta, apoi asteptare, apoi iar disperare....
V.
veni, vidi, Victorie!
anis spune:
Victoria...de ce sa nu vorbesti? Si eu cunosc povestea asta cu disperare..doar am facut 6 inseminari...si habar n-am daca mai fac inseminare sau FIv...si mie groaza de dezamagire...dar oare am de ales?
AniS
gabid spune:
Anis,trebuie sa-ti regasesti optimismul!La FIv cel mai important este optimismul.Nu poti pleca la drum asa cum esti acum.Incearca sa-ti iei o vacanta sa uiti de toate si abia apoi sa faci FIV.
Suntem increzatoare si optimiste ca data viitoare va fi bine!
Gabi.
anis spune:
Gabi...se poate sa ai dreptate..
Dr mi-a propus FIV (protocolul lung, din cauza varstei mele)acum in iulie as face punctia si apoi ET, din pacate eu in iulie ,la inceputul lui iulie nu sunt in tara, si cred ca mai fac 1-2 inseminari pana atunci sau pana la toamna..depinde cum e psihicul meu...
AniS
Lali spune:
Am revenit si eu in peisaj....
Am avut o luna libera de doctori, teste de ovulatie, etc. si trebuie deja sa imi vina rusii,, din pacate simptomele sunt deja prezente. Dar a fost tare bine !
Asa ca ma gandesc deja la o noua inseminare. Trebuie sa imi schimb si medicul... ce mai, imi fac curaj de cateva zile ca sa o iau de la capat.
Stiu ca nu ar trebui sa ma plang, nu am facut decat doua inseminari, fata de alte fete care sunt veterane, dar e super stresant...
Anis, la Giulesti vrei sa faci FIV, cu dr. Nicolescu ?
Lali
dinah spune:
Am citit mesajele voastre si fiind noua pe aici am cateva nedumeriri.Problema noastra este oligospermia sau dupa alta spermograma azoospermia dar noi nu am ajuns la inseminare.Te rog sa-mi spui Anis(desi poate s-a scris deja si eu nu am citit)cum ai ajuns la inseminare, la ce medic, si ce e mai important: cat a costat.Va rog fetelor care aveti aceeasi problema sa-mi spuneti cum ati procedat voi.Sper sa primesc vesti de la voi.Multumiri
Ariela spune:
Buna,fetelor, dragelor.
Ce mai stiti de Laura Miu ?.Mai traieste ? Unde se ascunde ? Sper ca e bine, sanatoasa.
Eu una m- am saturat pana peste cap de doctori, de medicamente, de ecografii de toate tipurile, de termometre. Nu mai pot.
Prima data cand am ramas insarcinata mi - am pus 3 ovule anticonceptionale sa fiu sigura si tot am ramas insarcinata. Si acum
dupa toate cate am facut , daca ar fi lupa legea umana ar fi trebuit sa fac 100 decopii, nu unul. Deci , trebuie sa ne rugam legilor divine. De acele legi depinde reusita noastra in domeniu.Eu astept o minune.
Va pup si astept vesti bune.
ARIELA
madalinutza6 spune:
pls help !!
caut de disperata pe net de luni in sir si cand dau de exact subiectul meu raman in ceata !!
si eu incerc de 2 ani (sindromul ovarelor micropolichistice) in final am ajuns si eu la dr. ancar la care am aceeasi rezolutie, o inseminare pe care ar trebui sa o facem la sf. lunii mai daca va aparea atunci menstra naturala ...????
acelasi tarif de 500 euro la medsana, etc.
dar please, spuneti-mi ce stiti despre subiectul asta, s-a reusit ?
am vazut ca mesajele sint din ianuarie, de atunci catalina ai mai facut ceva ?
am fost si eu cateva luni la giulesti si nu mi-a placut, asa ca am ajuns din nou la ancar.
am auzit acum de inca un doctor niculescu mihai la giulesti, nu stiu ce sa fac, sa merg si la el.
daca dau semne ca am menstra luna viitoare trebuie sa ince[p sa fac 12-14 injectii cu puregon.
cum sa facem sa vorbim ??? puteti sa-mi spuneti care sint pasii, cum se intampla la inseminare ?
pupi si va doresc succese !
madalina
doamnelor, sint ingrozita.
am intrat plina de speranta pe forum ca sa mai treaca vremea pana la finalul lunii mai si cand colo m-ati daramat de tot.
sa va zic succint, incercam de 2 ani, am sindromul ovarelor polichistice, fara duphaston ...nada.
am facut toate analizele in toate felurile, si hsg si monitorizari si teste hotmonale, etc.
am fost si la giulesti, si la cmu, si la medsana si la pantelimon si la polizu, etc.
acum merg la ancar de 6 luni si ultima data, dupa ce nu am mai luat duphaston am avut o mestra naturala relativ repede - la 38 zile si mi-a spus sa ma pregatesc ca daca mai am una la sf lui mai facem o inseminare la medsana.
credeam ca asta o sa rezolve pb, dar m-ati speriat rau.
dupa ce ca costa 500 euro + 14 fiole de puregon a cate 1,200 mio una, vad ca de fapt poti sa faci zeci ca degeaba.
stiti pe cineva care a ramas cu inseminare, e reala chestia asta sau doar apa de ploaie ?
am mai auzit de un doctor niculescu, la care am programare pe 13 mai prima data - just in case !!! stie cineva ceva de el ??
nu mai stiu ce sa fac, ma lasa nervii !!
cum faceti sa nu disperati ?
statisticile arata infiorator !!
valentinag spune:
Bine ai venit la Aspirante Madalina si sedere cat mai scurta.
Sigur k poti sa ramai gravida cu inseminare,dar poti sa faci mai multe pina sa se prinda.La Medsana este infiorator de scump.La Giulesti costa 100 E parca.Daca vrei o parere avizata despre Niculescu,intreab-o pe Anis k ea este pacienta lui.
Bafta!
Valentina