Inseminare artificiala [IAS] 8
Raspunsuri - Pagina 6
anis spune:
Buna Nicole,
Analizele care ar trebuii facute sunt:
-spermograma
-analizele hormonale la tine, zilele 3, 14,21
-HSG (histerosalpincografie)
-analiza secretiei vaginale.
-monitorizarea ecografica a ovulatiei ar trebuii facuta macar 1 luna inainte de IAS.
AniS
nicole74 spune:
Da, m-am gandit...
Insa sotul meu vrea sa mai incercam natural.
Eu m-am gandit sa fac vreo 2 inseminari si daca nu sa fac direct FIV si ICSI.
Cum pot sa iau legatura cu doctorul Niculescu? Ai un numar de la cabinet?
Daca imi fac analisele la Medsana trebuie sa le mai repet si la Niculescu?
Intr-adevar daca se poate mai ieftin de ce sa arunci cu banii? Mai bine ii strang pentru FIV si ICSI sau pentru bebeu (Sa dea Domnul!)
biankita spune:
fetelor, am facut eu prima inseminare shi am ramas insarcinata, insa am pierdut sarcina foarte repede.
e a doua sarcina pe care o pierd insa nu ma las.
am rh negativ shi doctorul mi-a zis a o sa facem nishte injectzii data viitoare sa ametzim anticorpii. ce inseamna asta? poate ieshi fat cu probleme daca anticorpii nu ishi fac treaba cum trebuie??????
biankita
anya spune:
Nu exista o regula - cate inseminari sa faci pana la FIV. Depinde si de sfatul medicului tau. Eu am facut 7 pana sa ajung la FIV, dar am inteles ca ar fi fost cazuri si de 10-11 inseminari si cu succes pana la urma. Oricum, inainte de FIV poate n-ar strica o laparoscopie - sa se stie exact ce e pe-acolo prin burtica.
BAFTA, FETELOR! Si cat mai curand sa deveniti ceea ce va doriti
anya spune:
Am facut un FIV si n-a tinut. Mai aveam 3 embrioni pastrati si urma sa fac o luna pauza si apoi ET-ul. In luna asta de pauza nu am stat de loc cu gandul la ziua ovulatiei, temperaturi, analize... stiti si voi. Am "muncit" cand am avut chef. Si am asteptat rusi - ca sa stabilim cu aproximatie data embriotransferului- si i-am tot asteptat...In nici-un caz nu ma gandeam ca ar putea fi cu ochi ci doar o dereglare de la atatea medicamente. Dar hai sa scurtez povestea - era cu ochi. Acum sunt pe lista aspirantelor optimiste - mai vreau un BB. Sper sa nu mai fie nevoie de inca 7 ani de incercari.
pupici,