Triplu Test pozitiv

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liv spune:

Am primit primul rezultat al amniocentezei (se face un test rapid, in 48 de ore si apoi se mai dau niste rezultate in vreo doua saptamini) si a zis doctorul ca totul e in regula, copilul e normal, sanatos, voios. Si e baiat .
Dragele mele, va multumesc pentru gindurile bune si va doresc multa multa sanatate voua si familiilor voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Bravos Liv!!!!!!!!!
Ai grida de tine si de bebe!

Anne-Sarah si mamica sa Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

suuuper ! Felicitari si sa va traiasca baietzelul sanatos si voios !
Ufffff eu ma zbat ca pestele pe uscat pana aflu rezultatul ... la noi nu se da nici un rezultat mai repede ... dar sper sa fie bine si la mine
bravo Livia !
te pup

Mergi la inceput

Blue, sigur e bine si la tine, nici sa nu te gindesti la rau!
AC, pe fetita mea (care implineste imediat 2 ani) o cheama Anna .. seamana mult cu Anne .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Liv, ce veste minunata! Ai grija de tine si de voinic!!!
Numai bine!!!

Inca putin si o sa urmez si eu la rand cu amnio! Curaj gaina ca te tai!!

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Liv... poza... dovada:):):):)

Sa fiti fericiti !

Anne-Sarah si mamica sa Andreea

Mergi la inceput

Andreea, fetele noastre seamana la nume si la data nasterii (Anna mea e pe 19.05.2002 .. tot pe 19), dar la fizic nu seamana . O sa pun si eu o poza ceva mai tirziu, acum am o groaza de treburi, dar vor veni si vremuri mai linistite.
Garo, daca te-ai hotarit pentru amniocenteza, atunci fii tare si gindeste pozitiv (asa m-au sfatuit si pe mine prietenii si bine au facut), caci o sa fie totul asa cum iti doresti. Trebuie sa stii si sa crezi ca Dumnezeu este linga noi si ne asculta rugile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Felicitari LIV
Blue si Garo ai mei fiti fete serioase si ganditi frumos , meei :-)))
ca trimitem peste voi comitetu' de bataie de la gasca de mamici de iulie-august :-)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Liv cat ma bucur ca sunteti bine.
Sarcina usoara mai departe si sanatate multa.

pup

Adela si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Salut! acum trei zile am facut si eu amniocenteza... Nu se stie insa daca rezultatul va putea fi citit, deoarece am aflat prea tarziu ca as avea nevoie de asa ceva, si l-am facut acum, la 24 de saptamani de sarcina...poate iese, desi sansa este 50%. Oricum, cred ca voi pastra copilul, nu pot sa fac intrerupere ; fetita mea are hernie diafragmatica si va trebui operata imediat dupa nastere...doctorii doreau sa stie daca mai are si altceva... Sper sa fie bine pana la urma...Nu mi s-a parut greu deloc la amniocenteza...am incercat sa fiu curajoasa gandindu-ma la puiul meu mic, care va fi operata la scurt timp dupa nastere...Va pup...astept sfaturi...

Mergi la inceput