AJUTATI O GRAVIDA DE 17 ANI!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Fata a fost la doctor si a facut si eco. Sarcina e in saptamina 34, copilul e OK. E fetita. Cind a auzit, ea a inceput sa plinga de bucurie. Cind i-a auzit inimioara, si-a dus, protector, mina inspre burtica.
MULTUMIM, SORANA, PENTRU AJUTORUL DAT!
Se pare ca suntem pe drumul cel bun, adica:
1. ea s-a decis sa nu renunte la copil si incearca sa mearga la un centru maternal. Ne straduim sa-i gasim ceva pe termen lung, de unde sa nu fie data afara dupa 6 luni.
2.Luni va merge sa vorbeasca cu parintele Tanase.
Doamne ajuta!

"Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ce bine imi pare ca sarcina e ok!!! Ei acum nu ne ramane decat sa fim alaturi de ea si sa ne tineti la curent, cum putem sa-i trimitem lucrusoare, cand are nevoie si ce mai putem sa-i trimitem...fiecare cat si ce poate.

Mergi la inceput

Va voi tine la curent cu noutatile, imediat ce apar!
Ma bucur din suflet ca va oferiti de pe acum ajutorul. Si ma bucur si mai tare pentru sufletelul care se pregateste sa vina pe lume ca primeste, macar acum, o lacrima de bucurie!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Bravo, fetelor !
Sanatate si numai bine !
Apropos, cum o cheama pe viitoarea mamica ?

Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput

Roxana. Si-atit, ca situatia ei familiala e destul de trista, deocamdata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana Mirigel spune:

Daca intradevar nu se va da batuta, si isi va pastra copilul langa sufletul ei, eu una mereu o voi admira, chiar daca nu o cunosc.Ca mama nu e nimeni pe lumea asta.O simt din plin si eu acum ca sunt mamica pentru prima data.Cand o vezi cum iti zambeste cu ochii ei inocenti si cum gangureste in limba ei fara tanslator inca , de piatra daca ti-ar fi inima si tot ti se inmoaie.Stiu ca nu-si da seama de faptul ca a ramane langa fetita ei e un lucru bun sau a ales gresit si in primele luni va fi dezorientata si disperata constientizand ca viata e mult mai aspra si mai nemiloasa cu oricine are curajul sa ia decizii in privinta cresterii unui copil, dar daca va trece peste toate cu bine, psihic vorbind, eu o voi admira mereu.E greu sa fi mama la 17 ani.Insa daca aceasta a fost decizia ei de a ascunde lucrul acesta pana acum, inseamna ca va avea curajul sa infrunte si supararea parintilor ei divortati si lipsa de respect de care va avea parte in fata colegilor de clasa si scola...si..... cu toate acestea eu o admir pentru curajul ei.Doamne ajuta sa invinga frica, frigul, foamea ( lupta de supravituire intr-un cuvant) plus raceala si mila celorlati oameni.
Nastere usoara si o viata plina de bucurii alaturi de fetita ei!

Dana Mirigel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

quote:
Originally posted by adrianangi

Roxana. Si-atit, ca situatia ei familiala e destul de trista, deocamdata...

Multumesc, Adriana ! Roxana este de ajuns, pentru a nu o mai numi "fata".

Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Este o mamica curajoasa. Poate daca ar sti ca noi, chiar daca nu o cunoastem ne gandim la ea, ar avea mai multa incredere in ea.
Sa auzim numai de bine si daca putem sa o ajutam, dati-ne de veste!!

Mergi la inceput

Anca, stie asta, i-am vorbit despre voi, i-am aratat mesajele voastre atunci cind a venit in redactie. Stie ca nu e singura si ca suntem alaturi de ea. Cred ca si asta ii da putere!
Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Bine ca e sanatoasa si bb la fel!
Ma bucur sa aud!
Poate ca o sa ii fie bine de acum incolo si isi va putea creste fetita!
Chiar asa - cum o cheama?

Sa-i transmiti - Nastere usoara si sanatate multa!

Monica si Sorana

Mergi la inceput