AJUTATI O GRAVIDA DE 17 ANI!

AJUTATI O GRAVIDA DE 17 ANI! | Autor: adrianangi

Link direct la acest mesaj

Va rog, e acum la noi in redactie, ma ascund in spatele monitorului sa nu-mi vada lacrimile cind scriu despre ea...
E clasa a XI-a si e gravida in luna a 8-a! Parintii ei habar nu au ca fiica lor va fi mama (burtica e mica...). N-a facut pina acum nici o analiza, n-a fost la nici o ecografie! A luat de la sine putere, c-asa a auzit ca e bine, vitamine CENTRUM... In rest, Dumnezeu cu mila!Nu stie daca va avea fata sau baiat..., nici ce va fi cu ea dupa ce naste! E speriata si tacuta, nu se teme de nastere, ci de ceea ce va fi apoi. Parintii nu o vor primi acasa, nici nu a avut curaj sa-i anunte ca vor fi bunici... ea nu vrea sa-si abandoneze copilul, dar nici scoala. Fetelor, cum o putem ajuta, ca mi se rupe sufletul de ea!

PS. Ar trebui sa postez acest mesaj si ca raspuns la subiectul Avortul-crima sau necesitate! Cind am vazut-o, asa descurajata cum e, mi-a venit sa-i sarut mainile acestui copil cu copil...

"Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Adriana,

Stiu ca la un centru de palsament (super) era un baietel care statea acolo pana cand mamika lui avea sa termine liceul. Venea, il vizita... nu era dat spre adoptie, ci in ingrijire. Daca vrei detalii, PM.

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Adriana, sa incerce la Casa Blu
http://www.sensiblu.com/proiectul_casa_blu.html

Date de contact:
Bd. Marasesti nr. 2, sector 4, Bucuresti
Tel: 301.74.74
e-mail: cristina.horia@adholding.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

Draga adri,
incearca adressele astea, aici se ajuta femei insarcinate care trec prin dificultati:
Bucharest - Clinica Pro-Vita, Str. N. Titulescu nr. 93, sect. I, Bucuresti. 01.223.5855. cpvb@fx.ro

si aici.
http://www.primulpas.ro.org/startpag.html
cu drag,ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Nu credeti ca ar trebui sa incerce intai sa vorbeasca cu parintii ei.
Tatal copilului stie ? Poate "socrii" sunt mai intelegatori.
Eu am niste prieteni care au trecut prin asa ceva, cu foarte mult timp in urma, si dupa un razboi destul de lung cu parintii si cu profesorii treburile sau rezolvat foarte bine. Scoli terminate, casatorie, inca un copil, totul OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Tata lui Toma, (ce nick dragut ai!)
vom incerca, prin toate mijloacele, o conciliere cu familia. Din pacate, parintii ei sunt divortati, ea sta la tata... E situatia tare complicata! Acum lupt sa o conving sa nu-si paraseasca copilul, orice ar fi!
Fata e din Bucuresti. Primul pas: s-o lipim de un medic bun care s-o ia in evidente, macar acum!

"Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Adriana,

Acum important este sa mearga la medic si sa aiba grija de ea pana cand va naste, si dupa aceea. Daca va ramane sau nu alaturi de copil, va trebui sa decida singura, in cunostinta de cauza... nu cred ca trebuie influentata in vreun fel. Oricum, ea pare destul de responsabila, chiar daca nu a mers la controale... macar a luat ceva vitamine... biata de ea, cat s-a priceput.

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

adriana,

ma ofer eu sa-i platesc un consult/eco macar sa vedem cum stam. Dr mea e in concediu momentan, asa ca daca aveti idee de un dr bun cu eco pe undeva spuneti-mi...

Si bineinteles ca tb sa le spuna parintilor...asta e de baza, socati o sa fie dar eu una nu mi-as lasa fata in drum intr-o asemenea situatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erika23 spune:

Important e sa mearga la un medic acum si sa se gandeasca la bb, parerea mea e ca nu ar trebui sa-l paraseasca pt ca singura alinare sufleteasca pe care o va avea va fi bb-ul...
Bafta si cu parintii, poare nu vor fi de piatra si poate se vor bucura ca vor fi bunici....
Un Dr F F bun e Filipescu de la Elias.
Pupicei multi si nastere usoara........

Brindusa si bb Madalin
http://www.babiesonline.com/baibies/m/madalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Este foarte trist ca in asemenea momente, parintii, in loc sa le fie alaturi copiilor, ii alunga de acasa.
Cred ca isi doreste foarte mult copilasul ce-l poarta in burtica si de aceea nu a spus nimic, pentru a nu fi fortata de parinti sa faca un avort, la inceput.
Sa-i dea Dumnezeu sanatate, putere si curaj pentru a trece peste toate greutatile si un BB sanatos !

Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Doamne, si eu vreau sa o ajut, dar acum nu-mi vine in minte nimic. Poate merge cineva cu ea sa le spuna parintilor sa-i ajute sa inteleaga si sa o primeasca acasa dupa ce va naste. Dupa aceea si noua ne va fi un pic mai usor sa o ajutam cu chestii, numai sa stim ce trimitem unde trimitem...E mai greu daca suntem din alt oras. Trebuie sa ne tii la curent, unde e fata, cum dam de ea...si ce sa facem...

Mergi la inceput