Cum vi se pare viata in Japonia? (5)
Raspunsuri - Pagina 9
Sorina-Alexa spune:
quote:
Originally posted by angel_jp
Scuzele de rigoare greselilor de ortografie...nu am mai vizualizat comentariul asa ca ...luati-o ca atare!
Chiar ma scose-i din pepeni!
Pace tuturor,sper sa nu va transmit nervii,energia negativa!
Angi
Subscriu la mesajele scrise de Angi!
Foarte frumos ai scris,bravo!
Sorina.
"Zambeste,maine poate fi mai rau!"
Sorina-Alexa spune:
Dragele mele,
Nu stiu cum se prezinta vremea la voi,dar la mine este jaleeeeeeee
De dimineatza a nins,iar acum ploua
Astazi Alex are liber,in ciuda vremii urate,am iesit la plimbare si ne-am cumparat web cam
Visez la zilele insorite,la ,la soare!
Sper ca am terminat cu animozitatzile,si-am revenit la sentimente mai bune.....prin urmare va astept cu povestiri noi!
Sorina.
"Zambeste,maine poate fi mai rau!"
Aliada spune:
Si mie i-mi place Yazawa!Tot de la al meu sot m-am molipsit!E super!
mai pe la mine e un soare frumos foc dar cu niste dinti ascutiti de te musca sa-ti revii la realitate:vezi-ti de treaba ca primavara-i departe!
Dragelor sunt pe cale sa fac placintele alea minune cu mere asa ca fiti pe faza ca va imprastii virtual cate una la fiecare!.
Bun venit noilor veniti!
azumi spune:
Bey ce ploaie si ce vant la mineeeee!!!! Sper sa fi fost fromos la voi azi, ca aici ploua de dimineata si nu da semne sa se indrepte timpul.Mi s-a luat pana peste cap de ploaie si de vant...vreau si io o bucata mica de sorel!
Vazui ca iar mai venira fete noi si vreau sa le urez si lor bun venit la noi....si sedere placuta!
Raluca ...m-ai bagat in ceata cu site-ul ala de unde poti sa comanzi chestiutze.Cum fac ma sa le comad? Mai explica-mi o data ca nu intelesei....
...Era sa uit: Pitycelul meu a miscat de la trei luni si putin..da asa mai mult falfaieli de aripioare.De dat ca lumea gen lovituri la sac de box da de la 4 luni si putin.Depinde si de bb cat de activ e, dar de obicei pe la 17 saptamani nu cred ca poti sa simti decat o mica parte din balacelile lui si aia mai mult ca o parere!
Da stai linistita ca misculeste ....!!!
va pup
ana
MLDiana spune:
Fetelor si-a dat cineva copiii la gradinita ,cresa -gradinita? cum e la deschidere ?dureaza mult?Trebuie sa te imbraci la costum?HAbar nu am cum sa ma imbrac.Stiu ca ar trebui sa ma imbrac la costum .Altceva nu merge?E o regula batuta in cuie?
Lidia ,Tiara si David D.
Julie spune:
quote:
Originally posted by Tiara
Fetelor si-a dat cineva copiii la gradinita ,cresa -gradinita? cum e la deschidere ?dureaza mult?Trebuie sa te imbraci la costum?HAbar nu am cum sa ma imbrac.Stiu ca ar trebui sa ma imbrac la costum .Altceva nu merge?E o regula batuta in cuie?
Lidia ,Tiara si David D.
La deschiderea anului scolar, indiferent daca e scoala, gradinita sau camin, lumea se imbraca festiv. Adice deux-piece-uri sobre, perle la gat, kimonouri - femeile, costum si cravata - barbatii.
De durat, dureaza cel putin doua ore si e tare plicticos :((((
Dar depinde si de gradinita sau scoala, cred.
J.
angel_jp spune:
Fete aici este asa de frumos.azi eu joc la keiba,curse
Simona salut!
Si eu am o listuta lunga de cantareti ..dar astia-mi plac cel mai multFukuyama si Yazawa
Va pup..si o zi buna
Julie spune:
quote:
Originally posted by Tiara
Altceva nu merge?E o regula batuta in cuie?
Lidia ,Tiara si David D.
Uite ca acuma imi dadui seama ce intrebasi.
Cred ca merge si altceva, o rochie frumoasa, ori un pantalon si un pulover sau o bluza mai acatarii, sacou, ma rog, ai prins esenta.
Un par pieptanat ca lumea, un fard discret - cam asa ceva.
Aaaaa, nota e festiva, dar discreta - adica tinuta de dimineata, nu de seara.
Cert este faptul ca daca te duci in blugi/tricou/adidasi s-ar putea sa te simti aiurea.
Petrecere frumoasa!
Julie
yashy spune:
quote:
Originally posted by MAMICARMEN
Smilies se folosesc cu spatiu inainte si dupa! Incearca asa!
Nu mi-a mers... Ar avea vreo legatura faptul ca PC-ul meu e Macintosh??...
Julie, acum citesc cu mare sat "Vara samurailor". E SUPER!!
http://www.babiesonline.com/babies/1/lukayashy
Ozy spune:
Of,Of.Mai fetelor eu una nu m-am luat de nici una de pe forum pur si simplu ma luat valul cred si mi-am scris oful nu cred ca v-am cerut explicatii si eu sunt de aceiasi parere ca nu trebuie sa dati explicatii nimanui pt ceea ce faci aici si cum iti castigi existenta si ca daca esti multumita tu insati de ceia ce faci este totul foarte bine.Vai ce greu imi vine sa scriu acest mesaj nici nu va dati seama cand am vazut ce a reiesit din mesajul lui scorpia de frate al meu cu toate ca nu stiu exact ce a scris dar recunosc ca nu a fost scris de pe acest calculator ci din dormitorul lui unde statea inainte de la calculatorul lui, deci de el sa va luati si nu de mine ca eu nu cred ca am gresit in fata voastra si nu gandesc ca el doar ca ma doare uneori ca sunt femeie .Calculatorul meu este parolat si il folosesc doar eu singura deci Raluca cred ca greseti prin acuzarea ce o faci sunt toatea calculatoarele din casa conectate la aceiasi retea dar cred ca se poate face diferenta nu stiu in domeniul acesta prea multe.Raluca oare crezi ca a-si fi chiar asa de fata rea si fara scrupule si inima , inainte iti facusem o invitatie sa ne intalnim nici decum sa te caracterizes in fel si chip probabil era gelos vecinul care nu locuieste aici, a venit doar in vizita si mi-am dat seama ca este vorba de el dupa nume ca asa ii zice familia .Eu imi cer scuze in numele lui oricum i-am transmis toate inapoi si inzecit si sper sa nu isi mai bage nasul in treburile femeilor el este putin mai cap sec de obicei si caracterizeaza pe toata lumea mai dur.AM observat in anumite mesaje ca am fost putin criticata si cica am zis ca imi este rusine sa zic ca sunt romanca nici vorba cred ca altfel era scrisa afirmatia mea si chiar am recitit mesajul deci "imi este greu uneori "si asta este legat cu munca mea si interesul la fiecare sa te cunoasca si sa iti afle tara de unde esti .Eu lucrez cu lume multa in general pt obtinerea anumitor contracte si cred ca daca a-ti fi in pielea mea a-ti intelege ce vreau sa zic si nicidecum sa critic.EU nu am nimic cu cele care se lupta sa isi castige existenta chiar am prietene romance care lucreaza in acest domeniu si nu a-si injosi pe nici una din ele cu afirmatii ca nu e buna ci din contra le respect ca au putere sa se descurce si chiar sunt fete foarte cuminti si isi traiesc viata foarte frumos aici unde cred ca le este mult mai greu fara familii unele despartite cu copii si asa mai departe.Oricum cred ca din cele intamplate pe acest forum ar fi cazul sa ma retrag este vina mea ca am zis ca inteleg doar unele critici care ni se adreseaza nu ca v-asi injosi pe voi sau sa va cer explicatii nu ma cred si nici nu ma vad in postura asta.Ramane la alegerea voastra daca mai am dreptul sa fiu printre voi multe scuze pt toate mamele si fetele si pur si simplu am mutit nu cred ca mai trebuie date mai multe explicatii in caz ca da am sa tin pietpt sa fiu in stare sa va raspund recunosc ca este prima oara in viata mea cand patesc o rusine asa de mare