Fetele din USA,poftiti la o barfa!(8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

quote:
Originally posted by Cleomax
simonaM, cauta Fleischmann's, au si fara sare.
Cleo,dar e buna pt creme de prajitura?eu unt am gasit pe la toate colturile...dar e foarte scump.margarina m-ar interesa mult.de la simonici.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

simona, ce mi-ar placea acum sa-ti dau un sfat grozav, din pacate nu excelez la bucatarie si in special la dulciuri :(
stiu doar ca am facut de cateva ori cornulete cu margarina normala,deci sarata, si au iesit ok.n-am mai pus varful ala de cutit de sare care se pune in toate prajiturile :)
incearca tu si spune-ne si noua si nu putine vor fi pupaturile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Fetele, ca tot vorbiti de fructe: mie imi plac cel mai mult merele ionatane dar aici n-am gasit!! As manca 10kg fara pauza daca as gasi ceva care macar sa semene la gust cu ionatanele de Voinesti pe care le mancam la Romania.
Dati-mi si mie pontul daca voi ati dibuit asa ceva prin magazine.
Si mai erau acasa niste struguri negri numiti Hamburg, parfumati si dulci!!! Asa ceva stiu sigur ca n-o sa gasesc pe-aici. In schimb ma consolez foarte bine cu tot felul de fructe de pe-aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Struguri Hamburg sint cei cu coaja mai groasa?

Daca da, se cheama Concord grapes.
Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Hai salut,
Iar am ceva sa va intreb: afara de Equifax, care sunt celelalte agentii care raporteaza (sau ce fac ele) creditul? beautiful friendship am cu Equifaxu asta...hai v-am pupat.

Mergi la inceput

"The 3 national credit bureaus systems in the United States are Equifax, Experian, and Trans Union. "
Asa e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Exact asta vroiam sa postez.

Astea trei sint.

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)

Mergi la inceput

Sar'mana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

De ionatane ziceam si eu ca imi plac...dar uite ca nu m-am uitat cu atentie ce scrie pe ele..Le iau de la Meijer si sunt ca cele din gradina alor mei...acus ma delectez cu sweet corn...pupici la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

mai, dar Andrushka pe unde umbla, stie cineva? nasha Oana_B, da-ne vesti

Mergi la inceput