De cateva zile ma confrunt cu o mare problema. L-am inscris saptamana trecuta pe baietelul meu in varsta de 2 ani la o gradinita particulara. Toate bune si frumoase pana la mancare... Acasa mananca tot ce ii dau, acolo nici nu vrea sa se atinga de mancare. In rest este foarte sociabil, s-a adaptat foarte bine. L-am retras de la acea gradinita pentru ca am impresia ca il fortau sa manance. Chiar mi-a varsat o data acasa, cand l-am pus la masa. In plus, mancarea nu era adecvata pentru varsta lui, iar conditiile de igiena lasau de dorit.
In cele din urma am gasit o gradinita foarte frumoasa, aproape de casa, cu mancarica buna si educatoare asemenea. Am crezut ca problemele se vor rezolva si copilul se va simti bine acolo. Chiar din prima zi m-au sunat de la gradi si mi-au spus ca nu il mai pot primi pentru ca refuza sa manance si sa doarma.
Nu stiu ce sa mai fac. Nu am timp sa stau acasa sa am grija de el. Pana acum il lasam cu bunica mea, dar s-a imbolnavit si nu mai poate sta cu el. In bone nu prea am incredere. Am auzit multe povesti neplacute. Mi-as dori o gradinita particulara in zona Timpuri Noi-Tineretului.
Astept sfaturile voastre!