Prieteni in Italia?
Raspunsuri - Pagina 2
mariaangeli_que spune:
ciao, eu sant din Milano,cu timpul o sa te obisnuiesti cu modul de a fi a italianilor si stai linistita nu sant toti la fel mai gasesti si adevarate persoane chiar daca e greu.Imi pare bine ca micutul si-a revenit ,ai grija de tine
Fabya spune:
Buna,cunoaste cineva dintre fetele din Italia cursuri de inavat L.Italiana online ,programe ptr. pc sau adrese de dictionare Italian-Roman.
Numai bine !
Fabya
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/sella1be/my_photos
dama spune:
Fetele din Italia, eu sunt din Franta. Ce se aude pe la voi de plagiatul Paulei Mitrache cu melodia celor de la O-zone. Nu se face deloc valtoare pe acolo. Caci nu este cinstit. Ei sunt acum veniti in Franta si stiu ca nu au nici o legatura cu acesti presupusi creatori ai melodiei formatia "Haiducii". Va pup din Toulouse
Anca
mariaangeli_que spune:
Melodia aici a avut mult succes ,dar ea e o tampita (cu litere mari),a declarat ca :noroc cu ea ,ca in Romania piesa nu avea succes deoarece are un text aiurea si fara rost,la inceput avea un blond cu ea acum a disparut si a aparut un brunet,a zis ca scoate un disc in curand, si culmea culmi,intr-o seara intr-un interviu zicea ca e de 10 ani in Italia si vorbea mai rau ca una care a venit de 1 an. Aici se aude ca O-ZONE a dat-o in tribunal, sa speram
dama spune:
Sper. Oricum in Franta au venit chiar ei, deci o vor detrona. Si melodia "ei" este un remix doar, deci cuvintele sunt aceleasi...sau doar pt ca italienii nu le inteleg crede ca ea este mai grozava? Eu am auzit si remixul care este egal cu zero pe langa original, ea oricum nu poate fi Picasso cel voinic[haibat. Am auzit ca la Italieni spune ca are 27 de ani cand in realitate are numai vreo 31. Saraca e deplorabila. Sa le tinem pumnii la baieti ca tare sunt simpatici...pupici din Toulouse
Anca
mariaangeli_que spune:
Si mie imi sant simpatici,iar moarta aia nu cred ca are numai 31 de ani , ciao,ciaone