am si eu o intrebare.am pierdut un copil la 6 luni de sarcina.acum sunt fix trei sapt de atunci si am fost la un control.dr a spus ca poate fi vorba de un fibrom, iar apoi ca se poate (fiind lauza) sa nu isi fii revenit inca uterul la normal.se poate sa am un uter mai gros.ce inseamna asta???e grav???se poate sa fii aparut asa din senin??ma asteapta dupa primul ciclu la echo vaginala,control ginecolocic.dar dupa paste.
puffy
Si eu am un fibrom de 7 cm.Eu am facut histerografie.
As vrea si eu sa afli mai multe despre asta.Daca vrei iti pot trimite pe mail ce am aflat eu.Mie doctorita mi-a spus ca pt fibrom nu exista nici un tratament care sa-l traga de tot.Si eu imi doresc un copil si nici nu ma gandesc sa pun problema operatiei.Te rog sa-mi scrii,dace cumva tu afli mai multe.
Puffy, imi pare tare rau pentru ceea ce ti s-a intamplat.
Hai, sa-ti spun ce stiu eu! Medicul meu mi-a spus ca uterul isi revine la dimensiunea dinaintea sarcinii abia la 6 saptamani dupa nastere(cand se incheie lauzia). Despre grosime iti pot spune ca prietena mea are uterul prea subtire si i s-a recomandat sa nu mai ramana insarcinata pentru ca a fost o minune ca a putut sa duca o sarcina. Cred ca nu e de rau ca e mai gros.
Sa auzim de bine! Sper sa-ti fi folosit.
Cu drag,