Sotul, amantul ideal? Ce credeti?
Raspunsuri - Pagina 6
iomis spune:
Poate caut o amanta, dar nu-mi pun speranta in una ideala. Si daca intr-adevar as cauta asa ceva, va asigur fetelor ca nu m-as obosi pe internet.
qsar spune:
1. Intrebare: Prentru persoana pasionata de precizia DEX-ului si care "ne-a luminat" despre sensul exact al cuvintelor "amant(a)" si "ideal":
"iomis" inseamna "eu sunt, iata-ma" sau "io (eu) mi-s (mie imi sunt)"?
2. Parerea mea: Ce daca "amantul ideal" are un mic inceput de burtica si(sau) cheliuta, duce gunoiul, plimba cainele si cara sacosele de la piata?
Q
Aurelia spune:
iomis draga ,gata eu te-am iertat,acum nu te supara nici tu pe noi ca asa sintem noi "fetili" astea de pe aici,cam circumspecte cu barbatii noi veniti,asta pina ajungem sa-i cunoastem mai bine!hai gata ,facem pace!!!!!!
AuraGalerne
Veve spune:
quote:
Originally posted by iomis
Iar tu, Veve, daca ai impresia ca trebuie sa am vreo problema ca sa intru in discutia voastra si sa pun niste paie pe foc, te inseli amarnic.
Huhhhh!Na c-am rasuflat usurata!Macar bine ca n-ai o problema...Po' sa te-amesteci in ce discutie vrei tu atata timp cat esti pe subiect...DEX-uri avem toti acasa.Daca raspundeai din prima cum ai raspuns astazi ar fi fost cu totul altceva...Si btw, "bun venit"!
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Fie ca aceste Sfinte Sarbatori de Paste sa va infloreasca-n suflet speranta si pace,stralucitoare ca florile,binecuvantandu-va cu tot ceea ce e mai bun!
pepsica spune:
Buna
ma tot gindesc daca sa raspund serios sau din contra glumet cum au facut-o multi dintre voi....probabil ca mai curind serios, dat fiind subiectul, si nu in ultimul rind felului meu de a fi - Capricorn prea serios- Asadar... imi cunosc sotul de ffff mult timp ( eram intr-a sasea!) si evident ca nu ne-am impritenit de atunci, ci "putin" mai tirziu, adica intr-a 11-a. Adica de mai bine de 18 ani! as putea spune deci ca iubirea noastra a devenit "majora"!....Ne-am casatorit de 9 ani si sigur ca in tot acest rastimp am avut si clipe mai bune, si mai putin bune....si am trecut si prin momente de criza si prin clipe absolut minunate. Ce a fost constant in tot acest timp a fost o tandrete iesita din comun...si acum ma apropii de subiectul propus de voi, o intelegere extraordinara...stiti voi ce vreau sa spun.... in pofida celor 10 kg care au aparut intre timp ( si la mine si la el, cu precizarea ca la mine se si vad!) a problemelor inerente de fiecare zi ( acum 18 ani nu aveam grija zilei de miine...)a frecushurilor cotidiene... simt ca el va insemna pt. mine si mai departe ceea ce a insemnat pina acum: este si va fi un om extraordinar, cu o profunzime iesita din comun , fata de care nu pot avea secrete...pt. ca ele nu-si au efectiv rostul! Nu pot decit sa fiu recunoscatoare ca soarta a facut sa ne intilnim in urma cu atitia ani si nu pot decit sa sper ca vom fi impreuna cit mai multi de acum inainte. Pe scurt: sotul meu e cel mai bun iubit!
DanaR spune:
Da! Asa este.
Ne certam, ne iubim, muncim, si toate cele dar cand e vorba de ... suntem artisti. El pentru mine super si cred ca si reciproca e valabila.
Sa va spun ceva ma-am trezit ultima data vorbind foarte grosolan si mi-a fost o rusinica... de rusinica iar lui i-a placut mult.
Spor la treaba dragilor...
DanaR
pisi_ella spune:
.................
Da, buna treaba!!! Sotul meu e cel mai tare! Peste 2-3 zile ii fac si un bebe! Mai am putin de tot. 12 e termenul, insa se poate si mai devreme...Tineti-mi pumnii!
Danza spune:
Na, ca ma bag si eu in vorba putin mai timid. Drept rapsuns la intrebare, as zice ca pana acu' 2 ani era totul perfect, vorbeam si imi elogiam sotul-amantul la fel ca voi. Chiar daca aveam ceva probleme le rezolvam prin . A fost si o despartire scurta cand eram insarcinata, dar chiar si atunci, cand venea sa ma vada, faceam treaba buna , ca eram hotarati deja ca ne vom mai intalni din cand in cand pt una buna...
Acuma, nu stiu ce s-a intamplat dupa ce am nascut ca... nu ne mai atingem... Discutiile nu duc nicaieri - doar la cearta, motivul nu pot sa-l stiu, nu pot sa zic nici pt mine, dar musai pt el.
Iata ca am stricat eu sirul relatiilor ideale...
Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz
paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599
alinkav spune:
Nu l-as schimba pe sotul meu cu nimic in lume!!!!!!!!!!
Pe zi ce trece il doresc si mai mult!!!!
O da, sotul meu e ideal!!!!!!!!!!!!!!!!in toate privintele!!!
alinkav