BALETUL : profesie sau hobby?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

quote:
Originally posted by giuliana
[brpt. DESCINTEC:imi pare rau pt. dezamagirea cu privire la lic.de coregrafie din Cluj;eu acolo am absolvit(cu multi ani in urma).Varianta unor cursuri ,,de placere,, nu exista acolo?

giuliana

giuliana, multumesc , dar noi am optat deja..Stef face vioara si inot..deja ne masuram efortul in ore de munca, timp pentru altceva nu mai este..

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

Fetitei mele in varsta de 5 ani,ii place f mult baletul. nu prea stie ea cu ce se manaca,insa ii place sa se fataie toata ziua prin casa si sa mearga in poante.As da-o la balet,macar sa vada ce inseamna,insa aici nu prea exista cursuri de balet.Chiar m-ar interesa si pe mine la ce varsta se incepe baletul,cate ore pe zi se fac,cum se manifesta copiii care fac deja balet,cati dintre ei continua si cati renunta?In orice caz,ea e mai dezvoltata,e inaltuta si zdravana,nu cred ca i s-ar potrivi baletul,dar macar si-ar face hatarul.Noi vom ajunge la vara in Ro-poate niste cursuri de amatori cateva saptamani...exista asa ceva?

Ortansa-deX mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliana spune:

-cursurile de initiere in tainele baletului clasic pot fi incepute de la varsta de 4 ani si se poate lucra 2-3 ore/sapt.Atentie!profesorul trebuie sa fie cel putin absolvent al lic. de coregrafie
-pt. performanta se incepe de la 9-10 ani[cl a IV a] numai in institutii specializate iar regimul de lucru este intens[pana la 5 ore/zi de studiu]
-pt. dans sportiv instructorul are o alta specializare[sectie speciala la fac. de sport]
-nu se poate ajunge la performanta doar urmand cursuri de initiere,dar exista sansa ca in afara acelei relaxari si modelari fizice specifice acestor cursuri, sa aveti sansa sa aflati ce inseamna sa fii ,,pe scena,,
Iata cateva lamuriri cu care ma simteam datoare

giuliana

Mergi la inceput