Fetele din USA, poftiti la o barfa! (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

quote:
Originally posted by mn
quote:
Originally posted by simonaM
Laura T nu am facut cu cioco,numai cu rahat si cu brinza dulce.
unde ai gasit rahat si cum pusca se numeste...mircea
MIRCEA,SE NUMESTE RAHAT PT CA E ROMANESC.eu l-am gasit la arabi.galben si rosu la culoare...era scump ,dar am luat ca m-ia fost pofta.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

bey, rahatu' nu-i romanesc (desi confuzii se pot face :))), stiu ca turcii l-au "inventat".

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

barbatul meu e poficios..toata ziua stau cu dulciurile pe el.....asa ca cornuletele cu rahat sunt nemaipomenite......va invit cu mare drag la ele...eu nu sunt egoista ca mihaela sa manince singura steak-ul(am glumit)...eu va dau si voua din toata inima(dar sa nu ma injurati daca ati pus pounts pe voi?de la cornulete.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

quote:
Originally posted by Oana_B

Luati de la inceput cu explicatiile, pliz ca io prind greu si uit repede.

pai vrei sa ajungem la 20 de pagini pe zi?!? pune mana pe forum si tine ritmu'! :)

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mn spune:

quote:
Originally posted by alinuta

"unde ai gasit rahat si cum pusca se numeste...
mircea"

mircea...vezi ca iar iei bulina neagra!

intrebarea mea a fost serioasa..eu sunt in casa ala care face cozonaci.. si pina acum numai cu nuca si mac am reusit ...si tare imi era pofta cu rahat ..chiar ma gindeam sa inlocuiesc rahatul cu acei "ursuleti jello", dar nu am vrut sa stric bunatate de cozonac...

Multumesc la cei care au raspuns.

mircea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

ei, da, si uitam de zapada,sunt geloasa, o vreau eu, mie-mi place la nebunie zapada si aici nu vrea deloc sa ninga :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mn spune:

unde esti Veve cu lista colorata, ca se pare ca in Japonia este noapte...si Julie doarme

mircea

Mergi la inceput

Mircea, mai sunt si fruit slices tranches de fruits..si alea seamana cu rahatul.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

LA noi zapada s-a transformat in ploaie si acum contemplez comute-ul meu acasa prin mocirleala care s-a produs.

Am de mers de la metrou pina acasa cam 1 1/2 mile!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iubibubi
bey, rahatu' nu-i romanesc (desi confuzii se pot face :))), stiu ca turcii l-au "inventat".http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
pai pe el scrie asa...rahat romanesc...made in romania.mona78

Mergi la inceput