Comedii
Ma gandeam ca ar fi interesant sa vedem cam ce comedii v-au atras atentia. Eu de exemplu m-am uitat aseara la Mickey Blue Eyes cu scumpul de Hugh Grant pentru a nu stiu cata oara si am ras de m-am prapadit, mai ales la fazele alea de dialect gen "foged about id" adica "forget about it". Am ras demential , efectiv e genul de film care te binedispune.
Cristina si Yasmine
Raspunsuri
ralucami spune:
Eu ma gandeam la ultima comedioara romantica pe care am vazut-o: "Love actually". E simplutza, nu are faze care sa te faca sa te tavalesti pe jos de ras, dar mie mi-a placut. Mi-a inseninat sufletul! Aha! Si am mai vazut una la televizor " Meet the parents" care chiar m-a distrat copios. La aia chiar am ras cu lacrimi. O recomand !
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
mate spune:
Daaaa,Meet The Parents este super si mi-a m-ai placut foarte mult Liar Liar.Si tot din categoria comediilor(desi nu foarte noi): Nine Months.
Oana
alinah spune:
Mie imi place Leslie Nielsen si mai toate parodiile facute cu el. Mi-a mai placut Hot Shots si din "clasici" imi place mult stilul lui Mel Brooks.
In general imi plac comediile si parodiile mult
Oana_B spune:
Am vazut Duplex cu Drew Barrymore si tipu' din Meet the Parents(am uitat cum il cheama). E si amuzant si enervant la un moment dat ca e foarte posibil sa dai peste o batranica din asta aparent ingenua da' enervanta care te scoate din minti da' e tare sfarsitul
Oana_B
Leah spune:
Mie mi-a placut la nebunie "As good as it gets" pe care l-am revazut acum. Adevarul e ca Jack Nicholson e criminal in acest rol. Mi-au mai placut si American Pie 1 si 2, desi unele faze sunt cam trase de par, apoi "Meet the parents", bineinteles, "Jocul intalnirilor" pe Hallmark, o comedioara romantica (mie astea imi plac, daca e comedie, e bine, dar daca mai e si romantica e si mai bine), "Miss Agent Secret"(original "Miss Congeniality") cu Sandra Bullock (vi-l recomand din tot sufletul). Sa nu uitam nici de comediile animate: "Shrek" si "Ice Age".
Cred ca mai sunt o groaza, daca imi mai amintesc vi le mai zic.
"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)
roxana1974 spune:
Ce spuneti de "Ce-si doresc femeile" cu Mel Gibson? In rest, ma innebunesc animalele care fac chestii haioase, iar seria Dr. Doolittle mi s-a parut genial.
Pupici,
Roxana
danateo spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Am vazut Duplex cu Drew Barrymore si tipu' din Meet the Parents(am uitat cum il cheama). E si amuzant si enervant la un moment dat ca e foarte posibil sa dai peste o batranica din asta aparent ingenua da' enervanta care te scoate din minti da' e tare sfarsitul
Oana_B
Da, am vazut filmul si e mortal. E regizat de Dany de Vito.
Dana si bb Matei
khristin spune:
Mi-am mai amintit unul dragutel si cu copilasi Daddy Day Care...e simpatic....vizionati-l cu sotii alaturi .
Cristina
bibi spune:
Comedia care o sa ramana pentru totdeauna in sufletul meu este RAZBOIUL ROZELOR. Cu Dany de Vito ( prietenul comun de profesie avocat) Michael Douglas ( sotul) si Kathelin Turner (sotia).
mate spune:
"Razboiul familiei Rose" a fost comedie???????
Ca pentru mine reprezinta unul dintre cele mai "dramatice" filme.
Oana