Comedii

Comedii | Autor: khristin

Link direct la acest mesaj

Ma gandeam ca ar fi interesant sa vedem cam ce comedii v-au atras atentia. Eu de exemplu m-am uitat aseara la Mickey Blue Eyes cu scumpul de Hugh Grant pentru a nu stiu cata oara si am ras de m-am prapadit, mai ales la fazele alea de dialect gen "foged about id" adica "forget about it". Am ras demential , efectiv e genul de film care te binedispune.

Cristina si Yasmine

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Eu ma gandeam la ultima comedioara romantica pe care am vazut-o: "Love actually". E simplutza, nu are faze care sa te faca sa te tavalesti pe jos de ras, dar mie mi-a placut. Mi-a inseninat sufletul! Aha! Si am mai vazut una la televizor " Meet the parents" care chiar m-a distrat copios. La aia chiar am ras cu lacrimi. O recomand !

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

Daaaa,Meet The Parents este super si mi-a m-ai placut foarte mult Liar Liar.Si tot din categoria comediilor(desi nu foarte noi): Nine Months.

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Mie imi place Leslie Nielsen si mai toate parodiile facute cu el. Mi-a mai placut Hot Shots si din "clasici" imi place mult stilul lui Mel Brooks.
In general imi plac comediile si parodiile mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Am vazut Duplex cu Drew Barrymore si tipu' din Meet the Parents(am uitat cum il cheama). E si amuzant si enervant la un moment dat ca e foarte posibil sa dai peste o batranica din asta aparent ingenua da' enervanta care te scoate din minti da' e tare sfarsitul

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Mie mi-a placut la nebunie "As good as it gets" pe care l-am revazut acum. Adevarul e ca Jack Nicholson e criminal in acest rol. Mi-au mai placut si American Pie 1 si 2, desi unele faze sunt cam trase de par, apoi "Meet the parents", bineinteles, "Jocul intalnirilor" pe Hallmark, o comedioara romantica (mie astea imi plac, daca e comedie, e bine, dar daca mai e si romantica e si mai bine), "Miss Agent Secret"(original "Miss Congeniality") cu Sandra Bullock (vi-l recomand din tot sufletul). Sa nu uitam nici de comediile animate: "Shrek" si "Ice Age".
Cred ca mai sunt o groaza, daca imi mai amintesc vi le mai zic.

"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ce spuneti de "Ce-si doresc femeile" cu Mel Gibson? In rest, ma innebunesc animalele care fac chestii haioase, iar seria Dr. Doolittle mi s-a parut genial.
Pupici,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danateo spune:

quote:
Originally posted by Oana_B

Am vazut Duplex cu Drew Barrymore si tipu' din Meet the Parents(am uitat cum il cheama). E si amuzant si enervant la un moment dat ca e foarte posibil sa dai peste o batranica din asta aparent ingenua da' enervanta care te scoate din minti da' e tare sfarsitul

Oana_B

Da, am vazut filmul si e mortal. E regizat de Dany de Vito.

Dana si bb Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Mi-am mai amintit unul dragutel si cu copilasi Daddy Day Care...e simpatic....vizionati-l cu sotii alaturi .

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Comedia care o sa ramana pentru totdeauna in sufletul meu este RAZBOIUL ROZELOR. Cu Dany de Vito ( prietenul comun de profesie avocat) Michael Douglas ( sotul) si Kathelin Turner (sotia).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

"Razboiul familiei Rose" a fost comedie???????
Ca pentru mine reprezinta unul dintre cele mai "dramatice" filme.
Oana

Mergi la inceput