Aripi pentru copilul meu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

mihaelaH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Draga Zana sa sti ca am plins citind rindurile tale ...sunt foarte emotionante si iti doresc multa fericire si sanatate alaturi de fetita ta scumpa !!!!

Elena Alvaro Alvaro-Daniel http://community.webshots.com/user/elenalove27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanatigru spune:

Foarte frumos!Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea.Este o fetita minunata cred.Eu am un baietel de 2 ani.Oare cum o sa fie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

foarte frumos!!!!!!mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ce poate fi mai frumos decat sa auzi de la copilasul tau asemenea lucruri, care vin din sufletul lui?! Sa-ti traiasca bombonica si sa o pupi dulce, dulce din partea mea!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Multi pupici pentru printesa ta Zana.E o scumpete de fetita din cate am citit ce-ai scris tu.Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Uite zana cum ma faci tu sa plang! Ai o fetita cu un suflet minunat, inocent, gingas, sensibil. Sa iti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa ti ofere in continuare surprize, lectii de viata care ne aduc aminte ceea ce de multe ori noi adultii uitam. la fetita si o pentru mamica deoarece are si ea meritul ei.

"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eliza, in 16 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Buna ziua fetelor,
Eu am o fetita scumpa de 3 ani jumatate..din pacate pana la vara mai stam departe de ea,noi muncim aici,ne zbatem sa facem un viitor copilitei noastre.
Dar ne este foarte greu fara ea...mai ales cand vorbim la telefon cu ea...ne povesteste ce face la gradinita,ce prietene mai are,si ne intreaba cand venim.
Ne spune poezii asa frumos si ne alinta: " Mami a mea,frumoasa mea,scumpa mea,dragalasa mea" Asa ne spune...

O faza povestita de soacra mea:
Stateau in statia de tramvai,iar o pereche se pupau de zor....
Alexandra(fetita mea) intreaba: "Buni dar de ce se pupa baiatul cu fata?" Buni: "Ca se iubesc"
"Si tu cu tataie va pupati?" "Si mami cu tati?"
"Da"
Sta ea,se gandeste..si apoi merge tinta la perechea respectiva....
"Buna ziua copii,voi stiti ce zi este azi?"
Au ramas respevtivii masca,nu mai stiau ce sa zica,in fata unui copil asa curios,
Si a inceput Alexa nostra o discutie cu ei...mai mare dragul sate uiti la ea.

Se joaca la calculator,scrie si ea ce stie,apoi pune pe cine este in preajma sa-i printeze ce-a scris,face chitante...
Face si rele,dar atunci zice ca nu este ea,ci alta fetita rea,dar care o viziteaza..:))

Duminica trecuta cand am vorbit,mi-a zis ca m-a visat,si se supara ca nu mai vine avionul cu mama si tati...si ne-a zis: "Cand o sa veniti n-o sa ma mai cunoasteti,m-am facut mai frumoasa,si sunt cuminte si am multe pinete(prietene)"
Astazi este ziua socrului meu,si ea spune ca este Revelionul,(asa zice ea cand se aduna toata familia)bucuria ei,prilej de dans,si a-si etala calitatile vocale...ii place la nebunie sa cante.

O sa revin cu alte povestiri...ca am multe de povestit!

Pupici pentru toata lumea

Sorina.
"Zambeste,maine poate fi mai rau!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Acum cateva saptamani,
Duminica,se mai duc la biserica....si era cu bunica,o slujba frumoasa,liniste,toata lumea asculta...
Alexa a mea nu avea stare,si a inceput sa strige cat o tinea gura:"Inger,ingerasul meu,ce mi te-a dat Dumnezeu,....."
Toata lumea s-a intors spre ea,va dati seama ce mirati,ea nu s-a rusinat deloc...s-a dus la preot,a raspuns frumos la toate intrebarile puse de dansul,si era tare mandra ca o baga toata lumea in seama.Ii spunea preotului :"Mami cu tati sunt in Ponia(japonia) cu avionul..etc"
Se inchina frumos si a invatat si rugaciuni!
Sunt foarte mandra de ea,asa cum sunt toata mamicile.

Sorina.
"Zambeste,maine poate fi mai rau!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Sorina, sa-ti traiasca Alexuta...si mie imi e dor de ea,dar vb. ta ...la vara,acum trece

Mergi la inceput