Sangerare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Am fost la medic si mi-a dat sa fac eco. Dar o sa mai treaca mult si bine pana o sa am eu timp sa ajung acolo si de fapt pana o sa prind si programare... In orice caz, cum am oprit ovulele a disparut si sangele!!! Poate totusi a fost de la ele!

Codrina, daca zici ca ai avut scurgere ca la ciclu plus durerile aferente, eu cred ca la tine a fost ciclul mai devreme si atat. Probabil era aproape de venire si "activitatea intensa" l-a adus si mai repede!

Gabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CODRINA spune:

Gabela,
Multam' fain! Ma-ai mai linistit.Ieri dadea semne ca e pe terminate (maron)si astazi dimineata iarasi sange (ca in prima zi de ciclu. Nu stiu ce fel de ciclu e asta. In orice caz, sper sa se termine si dupa aia ma duc la dr. Tin minte ca in prima seara cand mi-am pus ovulul, m-a usturat (desi nu era prima data cand imi puneam)si imi e frica sa nu fie vre-o rana. Eu nu am avut niciodata rana pe col. Sangereaza mult ca la ciclu?
Multumesc mult pentru tot,
Codrina

Mergi la inceput

Codrina, unele leziuni pe col sangereaza, dar nu toate, poti sa ai leziune si sa nu ai nici un simptom. Eu una sangeram foarte putin, cateva urme, dupa un contact sexual mai incins. Nu intotdeauna. Si mai sangeram usor in urma controlului ginecologic.
Dupa cat sange e la tine, in mod sigur nu e de la rana pe col!

Si mi-am adus aminte, sa stii ca si eu cand am pus primul ovul am simtit o usturime, ceea ce nu se mai intamplase inainte. Sa mergi sa faci un PAP dupa ce se opreste sangerarea, eu cred ca n-ai nimic, dar toate femeile e bine sa faca examenul asta, o data pe an.

Gabela

Mergi la inceput

Gabela, eu deja mi-am facut testul PAP in iunie si era de tip II, dr. Niculescu zicea ca e normal. Dar nu se stie, dupa ce imi trece am sa mai fac unul. Da, dupa cantitate cred ca este menstruatia.

In cazul tau, eu cred ca mai degraba este o dereglare hormonala. Cumnata mea patea exactla fel, dar in fiecare luna cam cu 8-10 zile inainte de ciclu. Initial a crezut ca e o rana, dar nu a fost rana ci o dereglare hormonala pe care a echilibrat-o cu anticonceptionale/Novinette (nu stiu cum se scrie.
Vezi, poate si la tine e tot la fel.
Pupici,
Codrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

buna fetele
Ma bag si eu aici cu o intrebare .Cam pe la jumatatea ciclului am un fel de sangerare ,ceva maroniu 1-2 zile(cam intre zilele 13 16 de ciclu).Doctorii mi-au spus ca ar fi ovulatia,dar niciunul nu aa dat prea multa importanta faptului.
Voi ce ziceti? E normal?
MULTUMESC
ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu banuiesc ca e vorba de sangerarea de la ovulatie..80%...dar fiindca ai zis de ovulele de tricomicon...ai fi putut sa zgarii colul cu ele...daca le-ai introdus mai adanc....
Mai ai sangerare?

AniS

Mergi la inceput

Anis, cum sunt mai multe fete cu sangerare la subiectul asta, nu sunt sigura ca intrebarea ta se refera la mine , dar fiindca ai mentionat tricomiconul, probabil eu sunt!

Da, mi s-a oprit imediat ce am stopat ovulele. Doctorul mi-a dat sa fac eco sa vedem daca nu cumva e de la fibrom. Am programare pe 12 aprilie, asa ca pana la sfarsit de aprilie o sa stiu verdictul si va spun si voua.

Ana, daca doctorul ti-a zis ca ar fi de la ovulatie se poate asa sa fie, dar ti-a facut un examen PAP si eventual o ecografie?

Gabela

Mergi la inceput

Ja,daca se repeta lunar aceasi problema, respectiv scurgerea, inseamna ca exista un pattern hormonal (o ciclicitate) , deci o dereglare hormonala care se rezolva cu anticonceptionale. Asa gandesc eu, dar cel mai bine e sa mergi la medic.
Codrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

am si eu o intrebare la acest capitol.O foarte buna prietena de-a mea a avut luna asta ceva de genul asta. A avut ciclu normal pe 21.02, pe 04.03, s- aspart prezervativul, si in urmatoarea jumatate de ora a luat cele 2 pastilute de 72ore.Nu vrea copil.In 09.03.i-a venit iar, dar vreo 3 zile.si are de atunci dureri usoare la piept. Cine a mai luat pastile, i-a spus ca de la ele se intampla asa, ca te deregleaza.
Exista cineva care a mai patit asa ceva?

capul sus, va rasari soarele si pe stada noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ja spune:

buna
Fenomenul se repeta de ceva ani.Am facut eco vaginala pt a-mi vedea ovulatia ,dar nu n-mi-a spus nimic altceva

Mergi la inceput