Sotie "berbeaca".Ce ziceti?
Ce ziceti domnilor cu sotii din aceasta zodie?Ce calitati au?Dar defecte?
Eu sunt o sotie "berbec" si tare mai sunt curioasa de parerile voastre!
Raspunsuri
Crystinne spune:
Da,da... si eu sunt! Si as fi curioasa. Desi... realizez ca nu se poate generaliza parca tot m-a cuprins curiozitatea feminina
Sa il chem pe sotul meu???? Sau il intreb si apoi raspund in numele lui?
maggda spune:
Hai intreaba-l si scrie-ne parerea lui.Acum n-am timp dar tot azi, dar mai tarziu voi face acelas lucru.
pupici
gio spune:
Chiar, ca sunt si eu curioasa..tot berbeaca. Dar il rog pe sotul meu sa nu raspunda, ca ii sperie pe viitorii soti de berbecute..hi, hi!
Nicoleta spune:
salut.
Io sunt o sotie berbeaca si sunt ingrozitoare uneori. Dar alteori... sunt super! Si asa trece ziua, de la o extrema la alta. Voi cum sunteti?
Nicoleta.
Crystinne spune:
L-am "fortat" pe sotul meu sa raspunda la intrebare. Asta dupa ce am l-am "chinuit" putin si a spus: "off... gata... spune-le la fete ca a trai cu tine este o savoare stresanta" oops.... Mentionez ca tocmai luptasem pentru o idee de-a mea si nu stiu de ce m-a gasit incapatanata Aiurea!!! Nu numai berbecii sunt incapatanati!
Dar cica ar fi o viata plina de surprize, nu se plictiseste.
Crystinne spune:
Hmmm ... dar alti domni nu vor sa ne raspunda?
Macar ar fi haios daca nu interesant
adriana spune:
Sotu' zice ca sunt dulce si blanda... dar am un nervisor bine ascuns care mai sare cateodata..
Si nu prea trebuie deranjat.. de fapt se gandeste cum sa mi-l scoata mai bine... ca sa nu mai fie situatii incordate...
Adriana, Codrin si Olguta
cici spune:
fetelor berbecutze cum stai cu casnicia?
si cati ani aveti?va spun ceva dar sa n-aruncati cu rosii
am citit intr-un zodiac vechi ca majoritatea berbecilor au cel putin 2 casnicii
si stiti care-i faza nostima (sau nu_)?
toate persoanele din berbec pe care le cunosc(cam 11 )sunt la a 2 sau a 3-a casnicie.
nu ma-jurati ,bine?
cici
nalamus spune:
Sunt un berbec cu soatza berbeaca.Fereasca Domnul.Am mai facut si un berbecut care face doi anisori.Ca la noi la nimeni.Cand mama striga fugim pe unde apucam, cand tata da cu pumnul in masa e liniste, iar cand cel mic da cu sticla de ceai de pardosea (ca s-a terminat) ne aude si vecina de jos.
Deci concluzia ! Azi coboram toti sfantii si maine mergem la M' Donalds.
In rest toate bune si frumoase si asteptam evenimentul aniversar.
Toate cele bune tuturor celor cu cornite !
maggda spune:
Mai Cici nu ne innebuni!Eu in octombrie daca ma ajuta D-zeu fac 10 ani de casnicie.Sotul spune ca sunt groaznica uneori dar el e rac!de el ce sa zic?Recunosc ca cel mai si cel mai mare defect al meu este INCAPATANAREA!Doar cornitele imi lipsesc.
Dar viata langa o berbeaca nu e deloc monotona, hai sa recunoastem!