Mamici din Arad...? (4)
Raspunsuri - Pagina 4
Claudelu spune:
Salutica!
, am aparut in sfarsit...azi am avut o zi de pauza, am dormit toata ziulica si dupa ce a venit Claudiu acasa am plecat la plimbare pe mal...am stat vreo 2 ore...a venit in sfarsit primavara...
Se pare ca bebe meu nu se grabeste sa vina, ii place la mamica lui in burtica...am si prestat si tot nimic....sa vina cand vrea el...sanatos sa fie....
Nu va faceti probleme ca daca nu va scrie Clau va va scrie o prietena de-a mea de la mamici martie- aprilie...va va anunta oricum cineva!!!
Pupici!
maggda spune:
Cristina noi locuim in Micalaca si tot aici ne facem casa.De 3 ani o tot facem.Daca vindem apartamentul la cat vrem noi ca oferte am avut dar n-am vrut sa-l dam, ne putem muta dar bineinteles fara finisaje mult ci doar strictul necesar.La finisaj cred ca ne trebuie inca 5 ani la ce mare e casa.
Va pup fetelor...Clau chiar o fi nascut???
anto spune:
Magda am inteles ca vinzi apartamentul i-mi dai si mie niste detalii despre el ,te rog.Eu am ap .la fortuna ,l-as vinde si as lua altul mai mare .Si mai jos .
alinamoro spune:
Clau ne-ai creat emotii,chiar ca tu nu ai mai facut de-astea sa nu ne scrii atata timp.M-am agitat eu degeaba .Ai avut contractii ieri?Am citit la Mamici de martie- aprilie,ca am vazut ca nu mai apari.
Probabil bb tau vrea sa vina exact in 20 cum a zis doctoru'.
Oare Alina33 cum sta cu degetul,sper ca nu a ajuns la chirurgie.
Unde a ramas sa ne intalnim pana la urma? La Il Padrino?
alina
Claudelu spune:
Alina mama promit ca nu mai fac......intradevar ca am avut ieri contractii dar vad ca ne jucam...eu cu voi si bebe cu nervii mei....
Mai eu chiar as prefera sa mergem la "Il Padrino"......dar asta depinde sa vedem ce vrea si Alina33...
Apropo Magda nu si-a dat cu parerea, ca doar nu crede ca ea scapa...
Ramane sa-si de-a si fetele cu parerea...eu zic ca asa ar fi cel mai bine, sa cadem de comun acord...sa ne simtim toate bine...
Pupici!!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu
anto spune:
Fetelor eu m-am gandit sa le luam la rand pe toate ,(am glumit) Eu sunt sigura ca o sa ne simtim bine ,mai ales daca va fi timp frumos,egal unde o sa ne intalnim .
Clau mie tare mi-e frica ca o sa ne intalnim la Matern...Nu stiu ce idei sa-ti dau sa nasti zilele astea ,mai incearca poate putin vin rosu (sa-l bea sotul tau)
Si aici a venit in sfarsit primavara ,a fost o caldura azi de a trebuit sa ma obisnuiesc cu ea .
Claudelu spune:
Buna fetelor!
Am fost azi la doctor la control si mi-a spus ca daca nu nasc pana saptamana viitoare probabil ca ma interneaza in spital ca sa-mi provoace nasterea...mi-e tare groaza...
In rest bebe e bine, chiar foarte jucaus!
Sa stiti ca de doua nopti prestam la greu dar vad ca fara nici un rezultat...se pare ca la bebe chiar ii place la mamica lui...
Eu ma misc tot mai greu, imi sunt foarte foarte umflate picioarele, nu mai am cu ce sa ma incalt...
In rest totul e foarte bine........ma bucur ca a venit primavara!!!!!
Claudelu spune:
Apropo ce se-ntampla cu voi fetili mele...profitati din plin de primavara??????
Bine faceti!!!!!
alinamoro spune:
Salutare fetelor.Eu cred ca trecem direct la vara,nu la primavara,ce ziceti? Ce cald si ce fain a fost azi.Am trecut de la geaca de iarna direct la pulover.
Voi ce faceti,nu mai stati in casa daca a venit caldura,nu? Acestea ar fi cateva din activitatile pe care le faceti afara!!!!!
Dragos doarme,astept sa se trezeasca si sa mai stam pe-afara,am fost si la amiaza.Afara nu face altceva decat sa fuga pana e transpirat tot,ma dispera cu fuga asta.
V-am pupat ca s-a trezit piticu'
alina
alinamoro spune:
Clau dupa ce am scris am vazut ca ai postat si tu,probabil am facut-o in acelasi timp.Daca-ti face nastere provocata nu e mai rau,e la fel,atata ca-ti face injectii sau perfuzii sa ai contractii si sa te dilati.Chiar ca-i place la bb tau acolo la mamica,spune-i sa iasa ca a venit primavara.Sau vrea sa vina exact in 20 cum a zis doctoru',foarte punctual bb tau.
alina