In anul 2002 in luna iunie mi-am schimbat viata si din neglijenta mi-am inchis cartea de munca. M-am casatorit, am plecat o perioada din tara cu sotul meu care este cetatean englez, am revenit, iar in iulie 2003 am nascut o fetita superba. Bineinteles ca nu a fost nimic programat, dar avand cartea de munca inchisa, nu beneficiez de nici o indemnizatie pentru cresterea copilului. Nu am avut nici contract semnat la asigurari sociale pe ultimile 6 sau 10 luni ca nu m-am gandit. Nu-i asa ca nu conteaza ca am muncit 12 ani fara nici un concediu medical sau alte inreruperi? Nu-i asa ca nu conteaza cati bani am dat la stat? Am avut salariu de peste 1000 USD din 1997 pana am incetat cartea de munca. Cati bani s-au dus la stat? Pun mai mult o intrebare retorica. Mai exista ceva la care nu m-am gandit? Noi traim in Romania si speram sa beneficiez si eu de ceva civilizat pentru ca am facut un copil si vreau ca orice parinte sa creasca sanatos si civilizat. In Anglia de ex, numai pentru ca ai nascut un copil primesti 16 GBP pe saptamana, in afara de toate celelalte beneficii si nu conteaza daca ai muncit sau nu. Statul are grija de mame si copii.