situatii diferite exista?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PaulaM spune:

Eu am divortat cind eram gravida in luna a noua. Nu mi-a parut rau niciodata pentru decizia asta – cu toate ca poate mi-era mai usor cu “tatal” linga mine..
Oricit de greu ti-ar fi vei depasi orice obstacol iar momentel cind iti vei tine in brate copilul, vor fi cele mai feiricite din viata ta!!!!!!
Multa putere, sarcina usoara si spor la invatat!!
P.S. Tatal ce spune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Nafanaf, nimic nu se compara cu satisfactia pe care ti-o da zambetul copilului tau, sarutul copilului tau...Vei fi fericita, cu siguranta! Succes si nastere usoara! Si un bebelus sanatos!

Laura si bebitele: Bianca (4 ani si 11 luni) si Ramona (1 an si 10 luni)
http://community.webshots.com/user/lauratenea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Felicitari pt decizia de a pastra copilul si bafta la examen!
E adevarat ca normal si frumos si bine ar fi ca un copil sa aibe 2 parinti, dar citi copii nu cresc in ziua de azi numai cu unul dintre parinti (in general, cu mama) si sunt sanatosi, bine ingrijiti, bine educati. De tine depinde ca puiul tau sa fie mereu numai un zimbet! Si, asa cum te-ai descurcat pina caum, asa cum ai luat decizii singura, sunt sigura ca esti o femeie puternica, si stapina pe ea, care va face totul ca puiul ei sa fie fericit!

Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogdan65 spune:

Daca tu crezi ca ai gresit bine ar fi sa iti spui si unde .
Nu as vrea sa cred ca, in orice conditii, nu te bucuri ca vei avea un copil. Pari o femeie puternica, probabil ca ai o perioada mai putin buna psihic : ti se pare ca toate problemele se algomereaza ...
Apeleaza la tatal copilului nu cred ca nu poti avea un sprijin cat de cat.
Bafta !

Mergi la inceput