Isabel Allende
Raspunsuri - Pagina 2
alinamoro spune:
Azi am primit prin posta de la editura Humanitas "Casa spititelor" si am inceput s-a citesc.Imi place.Vreau sa comand si celelalte doua carti scrise de Isabel Alende.
alina
Victoria spune:
Ar trebui sa incepi cu "Fiica Noroculu", apoi "Portret in sepia"si la sfarsit "Casa spiritelor" ,ca sa urmaresti evolutia personajelor...a fost nemaipomenita, am citit-o intr-o noapte...
V.
veni, vidi, Victorie!
liris spune:
am gasit si eu aici in olandeza... eva luna...si eu cum nu masterez olandeza as vrea totusi s-o fac acdou ...unui barbat .
credeti ca merge ? cine a citit-o?
Victoria spune:
Liris, din pacate, cred ca "Eva Luna" nu s-a publicat in RO, dar uite, mai sus , Irinusha scrie ca a citit-o, intreab-o pe ea daca ar fi un cadou potrivit pentru un barbat...
V.
veni, vidi, Victorie!
petruta spune:
Vic, mi-ai stirnit curiozitatea, si cum doream de mult sa mai pun mina pe o carte, ieri am gasit "Casa spiritelor". Deja m-a captivat.Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
alinamoro spune:
Am citit "Casa spititelor" si a fost super.Abia astept sa primesc si "Portet in sepia",am facut comanda."Fiica norocului" nu o au in stoc momentan la humanitas,dar mai caut.
Va pup.
alina
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Am citit "Casa spititelor" si a fost super.Abia astept sa primesc si "Portet in sepia",am facut comanda."Fiica norocului" nu o au in stoc momentan la humanitas,dar mai caut.
Va pup.
alina
Eu le-am cumpărat pe toate trei sîmbătă (03.04.2004) de la librăria Humanitas de pe calea Victoriei (cea de lîngă Green Hours, nu cea de lîngă Muzica)
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by Victoria
Ar trebui sa incepi cu "Fiica Noroculu", apoi "Portret in sepia"si la sfarsit "Casa spiritelor" ,ca sa urmaresti evolutia personajelor...a fost nemaipomenita, am citit-o intr-o noapte...
V.
veni, vidi, Victorie!
Pînă la urmă care este ordinea apariției celor trei romane că din prefața Casei spiritelor am înțeles că ăsta este primul roman al scriitoarei ?!