Atat de aproape! Zi de doliu in Ro, in Europa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

De ce trebuie sa moara oameni nevinovati pt. jocurile lor politice?
3 trenuri la o ora de varf!!!!
De ce?
Eu asta nu inteleg.

Si am mai auzit o vorba mai demult despre Revolutia in Ro : ca sa fie "Revolutie" trebuia sa fie LEGIFERATA cu singe. Deci altfel n-ar fi trecut in istorie drept Re, si cei care au avut interesul sa o faca , au omorat oameni, oameni nevinovati.

Asta a fost ca o paralela, intrebarea este :De ce oameni nevinovati, oameni care merg zi de zi la servici, la scoala, care platesc cuminti taxele la guvern, care isi vad de viata lor mai mult sau mai putin fericita.
Groaznic! Bietii spanioli!
Viorela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Sa ne pentru oamenii acestia nevinovati....

11 septembrie, 11 martie...coincidenta??

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaPopa spune:

Eu am ramas de-a dreptul socata cand am auzit de atentat! Nu pot intelege de ce trebuie sa se intample asemenea lucruri in lume!
Dumnezeu sa ii odihneasca in pace pe cei ce si-au pierdut viata!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Chiar inainte am vazut stirile de la Observator de pe Internet.A fost intradevar socant, groaznic.Au fost si romani printre raniti.
Lista cu ranitii o puteti gasi la: http://www.mir.es/atentadomadrid/heridos.txt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

E ingrozitor ce se intampla :(
Dumnezeu sa-i odihneasca pe nevinovatii care si-au pierdut viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

"Am vazut si eu un reportaj la stiri, de dimineata, nu am inteles mare lucru, decat ca avea legatura cu ETA, dar mi-au spus fetele de pe chat ce s-a intamplat. "

Deja nu mai este asa de sigur ca este vorba de ETA,din ultimele informatii se pare ca al Qaeda si-a varat coada.Oricum nu am cuvinte sa exprim ceea ce simt.Sint ingrozita.

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danacaltan spune:

quote:
Originally posted by viorela hoff
intrebarea este :De ce oameni nevinovati, oameni care merg zi de zi la servici, la scoala, care platesc cuminti taxele la guvern, care isi vad de viata lor mai mult sau mai putin fericita.
Groaznic! Bietii spanioli!
Viorela

Tocmai pt. ca sunt oameni de rind, "platesc cuminti taxele la guvern",circula cu trenuri si nu cu avioane si elicoptere particulare, sunt "prostii" care tin pe umerii lor "desteptii" lumii, sunt carnea de tun pt. politicieni incapabili sau pur si simplu dezinteresati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

Mi s-a facut pielea gainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Azi de dimineata m-a trezit un telefon, de la prietenul meu, care mi-a spus ce s-a intamplat la Madrid..pana m-am trezit de-a binelea speram sa fie un cosmar, dar nu era.. era, dar unul real.. am sunat la prietena noastra de acolo, ea e bine.. mai am o prietena in Madrid careia nu ii stiu numarul de telefon, i-am trimis un e-mail si inca n-am primit raspuns, ma rog sa fie totul bine.. Doamne, nici nu stiu ce sa zic, ma simt atat de neputincioasa.. si probabil ca si cei de acolo la fel..

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

sunt picata din luna, la voi aud acum prima data!! sigur au fost ETA, nu teroristii lui bin laden?

Mergi la inceput