Conditii la clinica BEGA
Am cautat prin arhiva si nu am gasit nimic despre conditiile care sunt la Clinica Bega din Timisoara.
As fi interesata daca este mai "curat", decat la celalalt spital Odobescu.
Toate acestea din dorinta de a ajuta o prietena, si poate in viitorul apropiat de a ma ajuta pe mine in a alege locul unde sa nasc.
Am intrebat cateva fete si se pare ca mizeria este la loc de cinste, care sunt spagile care se dau la portari ,la asistente sa-ti schimbe lenjeria de pat,etc , deci... orice informatie m-ar ajuta.
Iulia
Raspunsuri
silvana75 spune:
Eu am nascut acum 3 ani si un pic la Odobescu. Din pacate nu stiu conditiile de la Bega, dar cat am stat cu copilul in maternitate, cineva spunea ca la Bega aparatura este mai buna. La Odobescu era jalnic. Prin sertare misunau gongile!!! Cand l-am intrebat pe doctor de ce sotul nu poate sa-si vada copilul mi-a spus ca aduce microbi de afara si atunci am deschis sertarul. Cand a vazut gongile a ridicat din umeri si a plecat. Mi-a parut rau ca nu am nascut intr-o clinica particulara, chit ca costa dar macar ai conditii si nu se poarta cu tine ca si cu ultimul om. Exista in Timisoara o clinica particulara Gr. Grigoras. E cam scump dar decat sa alaptezi copilul langa gongi!!!
Sper ca nu te-am descurajat dar e crunt ce se intampla in spitalele noastre
Silvana
carmen77 spune:
Eu am nascut acum 3 luni la Odobescu, si la etajul 1, la terapie intensiva (eu am nascut cu cezariana) conditiile au fost ok, foarte cald si curat. Situatia nu a mai fost aceeasi cand am fost mutate la et.2, acolo intr-adevar erau gongute
... dar nici la Bega nu e mai bine ... a nascut o prietena acum jumate de an si a zis ca si acolo sunt tot felul de insecte, si grupurile sanitare mizere ... pana la urma depinde unde lucreaza medicul care a supravegheat-o in sarcina pe prietena ta. De exemplu, Cioata, cu care am nascut eu, lucra la Odobescu, deci oricum nu puteam sa nasc la Bega. Cat despre clinica Grigoras .... feriti-va!! Nu e dotata cu aparatura de interventie si daca e un caz mai grav, ati incurcat-o. Eu am o cunostiinta care are muuulti bani, a nascut la Grigoras a doua fetita, a inchiriat clinica in ziua in care a nascut tocmai ca sa aiba toata atentia ... travaliul a fost lung, nastere cu complicatii, copilul nu s-a oxigenat cateva minute si e jumate leguma
... are asistenta in permanenta si e vai de capul ei. Sotul cunostiintei a vrut sa il stranga de gat pe Grigoras, dar ... se pare ca mai traieste
. Concluzie: mai bine cu gongi dar copil si mama ok.
Carmen si
Matei Gabriel - 27.10.2003
http://community.webshots.com/user/carmen77102