Intrebare
![](images/user_woman.png)
Ne-a cam lovit mania imaginilor, tare dragute, de altfel...M-a lovit si pe mine, recunosc!Dar ma intreb daca nu incarcam prea mult si inutil serverul.Intrebarea mea este: pot folosi in continuare imagini sau sa ma abtin?
Sarbatori fericite! Camelia
Raspunsuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Veve spune:
quote:
Originally posted by daniela costea
Camelia te rog explica-mi si mie cu adaugi pozele la semnatura?
--- dana ---
Daniela,daca ai o imagine ii scrii adresa intre [img ][/ img] la spatiul pt.semnatura sau in measaj.Daca tot nu stii ,trimite-mi un e-mail si pot sa-ti "fac rost" si de imagini si sa te ajut mai mult..
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](http://members.tripod.com/~katyskubicle/holidays/xmaskitsbar.gif)
Sarbatori fericite si linistite!!
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Floare de Colt spune:
Dragutelor, ziceti-mi si mie unde ati gasit voi imaginile astea atat de frumoase?
Pupicei dulcetei,
Floare de colt
PS: Fetelor(Camelia si Veve), pentru ca stiu ca o sa va mai uitati pe aici, profit de ocazie si va spun:
1. Camelia, Teodora este tare dulcica si chiar te rog daca mai ai poze cu ea si cu tine sa-mi trimiti si mie.
Camelia, te-am vazut si pe tine intr-o poza la botezul Teodorei si pana acum nu am avut ocazia sa-ti spun ca esti tare frumoasa si ai o distinctie aparte.
2. Veve, pe voi v-am mai admirat si v-am mai spus-o, dar niciodata nu este prea mult sa va laud. Sunteti o familie frumoasa si imi place de voi. Cred ca ti-am mai spus ca imi place foarte mult albumul vostru cu poze si m-au impresionat foarte mult primele poze ale micutei.
Va pup pe toti cu drag,
CameliaDeschide poarta sufletului si vezi in tot ce te inconjoara splendoarea lui Dumnezeu
Veve spune:
Multumesc,Camelia!Si eu te admir pentru caltatile tale sufletesti extraordinare si pentru chipul pe masura!Iar fetita ta este un ingeras frumos si dulce!www.marneysplace.com/xmas/line4.gif" border="0">
Sarbatori fericite si linistite!!
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Camelia spune:
Camelia, multumim!Nu suntem deloc mai frumoase decat tine si Tea!O sa-ti trimit poze.
Cat despre imagini, eu am dat o cautare pe google.de si am gasit o multime de site-uri cu imagini.Ai de unde alege.
Va pupam cu drag si noi
Camelia& Teodora
quote:
Originally posted by Floare de colt
Dragutelor, ziceti-mi si mie unde ati gasit voi imaginile astea atat de frumoase?
Pupicei dulcetei,
Floare de colt
PS: Fetelor(Camelia si Veve), pentru ca stiu ca o sa va mai uitati pe aici, profit de ocazie si va spun:
1. Camelia, Teodora este tare dulcica si chiar te rog daca mai ai poze cu ea si cu tine sa-mi trimiti si mie la c.lazar@tnw.tudelft.nl
Camelia, te-am vazut si pe tine intr-o poza la botezul Teodorei si pana acum nu am avut ocazia sa-ti spun ca esti tare frumoasa si ai o distinctie aparte.
2. Veve, pe voi v-am mai admirat si v-am mai spus-o, dar niciodata nu este prea mult sa va laud. Sunteti o familie frumoasa si imi place de voi. Cred ca ti-am mai spus ca imi place foarte mult albumul vostru cu poze si m-au impresionat foarte mult primele poze ale micutei.
Va pup pe toti cu drag,
CameliaDeschide poarta sufletului si vezi in tot ce te inconjoara splendoarea lui Dumnezeu
![](http://webdeveloper.com/animations/holiday/christmas/gifs/angel_9.gif)
diana12 spune:
Camelia, hai sa raspund eu in locul lui Admin cu toate ca nu stiu daca e frumos si daca am in totalitate dreptate.
Eu cred ca nu avem de ce sa ne facem probleme cu pozele, deoarece noi nu copiem poze aici ci doar dam link-uri pentru imaginile respective. Daca site-ul de unde ai luat poza nu merge, ai sa vezi ca nici link-ul tau, adica imaginea aleasa de tine, nu s-ar vedea.
Asa ca nu iti face probleme, daca incarcam serverul eu cred ca Admin ne atentiona el intr-un fel sau altul.
Numai bine, Diana & Ecaterina
Sarbatori fericite!