Disputa cadrelor didactice in fata elevilor

Disputa cadrelor didactice in fata elevilor | Autor: casandra

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Bataie de joc! Normal ar fi ca directoarea sa nu mai lucreze in invatzamant, iar invatzatoarea sa o dea in judecata si sa incerce sa obtzina niste daune morale destul de "consistente". Poate ca asa, pe viitor, directoreasa nu va mai avea iesi de genul asta

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Oribil gest, asa ceva nu se face. O directoare nu poate fi atat de lipsita de educatie si tact. Nu-ti critici un subaltern in fata altui subaltern, daramite in fata unor copii. Poate era directoarea?! In fine, trebuie data in judecata si obligata sa plateasca daune morale. E clar ca motivele ei nu au fost intemeiate si ca aveau la baza alte aspecte.
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

din pacate eu am patit-o dar s-a limitat 'doamna' la injurii si si-a stapanit palmele

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

Iubi si Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Halal exemplu de dat elevilor! Din pacate integritatea morala a unor "pedagogi" lasa de dorit si uite pana unde se poate ajunge... Ar trebui sa i se faca o expertiza psihiatrica directoarei respective, poate e nebuna (desi ma indoiesc) si daca e gasita intreaga la minte ar trebui pedepsita cat mai aspru. Merita sa fie data afara din toate scolile, nu mai are ce cauta printre copii. Daca asa se poarta cu o colega (fie si subalterna), atunci cine stie ce le-ar putea face si copiilor! Parintii, colegii de catedra ar trebui sa ia pozitie, asa ceva este revoltator!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

multumesc domnului ca nu am avut parte de asa ceva pana acum.(sper ca nici de acum inainte).
gabriela
NICIODATA NU ESTE PREA TARZIU!

Mergi la inceput