Fetele din Usa,poftiti la o barfa! (3)
Raspunsuri - Pagina 15
simonaM spune:
pai numai acum de citeva minute am scris...pe pag.9...si imediat vazui ca e pag.10haideti sa sarbatorim subiectul asta tare bun.vreu sa va intreb ,daca cineva foloseste produsele cosmetice,si de toate de la avon?mi-am cumparat o crema buna de skin face de la ei si de atunce imi tot trimite cupoane (ieftine de tot)acasa...au lucruri foarte bune.mona78
conchita spune:
quote:
Originally posted by Cleomax
si o mai stiu pe veve, care nush ce-a facut si are o margica in burtica
asta da, dilema! dar raspunsul e PG si nu ma incumet, ca vine Veve dupe mine cu matura
Oana_B spune:
Simona, cum ti-ai cumparat? De pe net? Am primit si eu in cutia de posta niste mini cataloage si ma gandeam sa iau cate ceva da' n-am chef sa-mi apara vreo avon lady la usa.
Oana_B
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by conchitaquote:
Originally posted by Cleomax
si o mai stiu pe veve, care nush ce-a facut si are o margica in burtica
asta da, dilema! dar raspunsul e PG si nu ma incumet, ca vine Veve dupe mine cu matura
Cum tu PG? Stiam ca aia e program general adica de vizionat de toata lumea. Chiar asa? Credeam ca R rated adica restrictionat Sau te referi la altceva?
Oana_B
conchita spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Cum tu PG? Stiam ca aia e program general adica de vizionat de toata lumea. Chiar asa? Credeam ca R rated adica restrictionat Sau te referi la altceva?
Oana_B
uf, Parental Guide.
simonaM spune:
Oana_B,uitate acuma pe sit...are preturi foarte bune..si eu vreu sa imi mai cumpar de la ei cite ceva.si pe deasupra primesti si cadou ,daca faci cumparaturile peste.....?situl este...www.avon.commona78
Gabbriela spune:
Buna fetelor... dar chiar ca sa intins subiectul cu produsele de curatzat. Eu vroiam sa stiu cateva produse care nu trebe sa freci sa itzi sara ochi shi sa faca treaba buna... maine iau lista shi merg shi le cumpar shi incep la probat la ele. Ma enerveaza de 3 ani incoace sa tot frec acolo shi sa nu se vada nimic in urma mea.
Vinetele le fac in cuptor pe gratar shi pun dedesupt o folie de aluminiu.
Laura Takacs nu ma apucat nici o curatzenie de primavara :), sunt obsedata in general de curatzenie shi de cand cu bb nu mai am atata timp liber.
Gabbriela & Julian
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/gabbriela_h/my_photos