TRATAMENT HOMEOPAT
Raspunsuri - Pagina 5
danette spune:
Laura, SUPER SUPER!
Felicitari, iti doresc ca totul sa mearga foarte bine cu sarcina!
Eu de mult ma tot gandesc sa merg la un medic homeopat, dar stateam pe ganduri.. M-ai convins, cu reusita ta!
Felicitari, inca odata!
Dana
laura miu spune:
Multumesc din suflet fetelor eu stiu ca voi sunteti bucuroase ptr mine dar eu sunt cumplit de speriata..data trecuta cand am ramas s-a terminat rau si acum stau cu inima mica si ma rog din suflet sa fie bine desi listeria iarasi mi-a iesit 1/320..
tocmai vinerea viitoare ma duc la dr si pana atunci simt ca ma urc pe pereti de grijii..
nu am dat inca vestea cu litere mari ptr ca vreau si eu sa stiu cum ma prezit, daca ma credeti nu i-am spus nici sotului desi mor ca tin in mine..
nu am prea multe simtome ca sunt in a 30-a zi si cred ca e prematur sa am, habar n-am adica..am arsuri foarte dese la stomoc si urinez f des si mie somn..greturi inca nu am ..mai simt si oarecare presiune in ovare care nu stiu daca e normal..sunt toata un semn de intrebare
Sincer mie frica dar in acelas timp sunt uimita de rezultatul testului de sarcina care a iesti cu 2 dungi vizibile rosii..
vai fetelor ma bucur ca imi sunteti alaturi mai ales ca numai voi stiti si numai cu voi pot vorbi..bine ca sunt acasa singura..
credeti ca ar trebuie sa am si alte simtome?..greturile vin mai tarziu?..
pupici
ilenya spune:
Laura,
cred ca intr-adevar e devreme pt greturi si alte semne. Cit despre ovare, o prietena cind a ramas avea mici intepaturi la ovare. Probabil ca se dezvolta corpul galben, nu stiu-sa nu spun prostii.
Stai cumintica si nu te mai gandi la rele.
Ilenya
valentinag spune:
Laura,vroiam sa te intreb,cum sunt sinii tai,ti-i s-a albit cumva mijlocul sfircului???
Simptomele de nu cred ca sunt obligatorii,sper sa fie bine.
Da de ce te duci asa tirziu la doctor,nu poti mai devreme,pina vineri....
Valentina
laura miu spune:
..ma duc sambata ptr ca atunci are program la cabinet dr Ion Ionut, in spital nu il prinzi sub nici o forma..
ma dor sanii si sfarcurile ma ustura dar nu sau albit..
starea de voma apare imediat sau mai tarziu?..mai tb sa am vre-o simtoma oare?
sunt ingrozita nici nu pot sa ma bucur cum ar trebuie si cum am visat ca o sa reactinez cand o sa mi se intample..
sigur ca nu tb sa fiu pesimista dar din nefericire asa sunt eu..
incerc sa ma imbarbatesc ..
am fost ffffff dezamagita acum 1 an 1/2 de sarcina mea molara si am ramas cu o fixatie..nu este obligatoriu sa fie rau dar nu pot sa evit sa nu-mi fie teama..tare as vrea sa ma asigure cineva ca peste 9 luni o sa am o minunatie
aime spune:
Laura, trebuie sa ai incredere ca o sa fie bine, felicitari ...si spune-i si sotului, nu-l greva de fericirea asta de inceput ...peste 9 luni veti tine in brate mic si scump...
aime
laura miu spune:
ce scumpa esti aime, multumesc mult ptr urari..adevarul este ca dupa ce citesc mesajele voastre imi dau seama ca ar trebui sa ma bucur si sa nu ma mai gandesc atata la tot felul de prostii..
..deci zici sa nu mai astept pana vineri cand ma duc la dr sa-mi confirme ca e bine si sa-i spun sotului acuma!!!!
doamne debea astept sa-i spun..nu zic ca de ieri fierb ca eu stiu si el nu..desi ma tot intreaba 'ti-a venit ciclul' si el nu face lucrul asta de obicei..
da..cred ca ai dreptate..o sa-i pun in seara asta..multumesc din suflet ptr sfat..
o sa va tin la curent pe toata perioada..
MRL spune:
Felicitari Laura,
Nu te ingrijora degeaba. Bucurate impreuna cu sotul tau de minunea pe care o aveti. Nu sunt in masura sa iti dau sfaturi, dar parerea mea este ca pe linga dr ginecolog sa tii legatura si cu dr homeopat.
Si eu am inceput un tratament homeopat si pot sa iti spun ca sunt foarte increzatoare.
Ai grija de tine si de bebe din burtica.
Felicitari! Felicitari! Felicitari!
Liliana M.
laura miu spune:
da MRL, sigur ca tin legatura cu dr homeopat ba chiar eu am inceput de ieri sa iau iara sulphur timp de 7 zile..sigur, am f mare incredere in el
practic datorita lui sunt azi cu testul pozitiv..si desigur ma rog la Dumnezeu sa fie bine..
oricum multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine si debea astept vineri sa va dau intr-adevar o veste buna..