TRATAMENT HOMEOPAT
Raspunsuri - Pagina 4
mina spune:
Salut, fetelor!
Am citit tot ce ati scris. Eu ma tratez homeopatic cam de un an si jumatate. Am ajuns la aceasta metoda din pricina durerilor menstruale foarte mari, aparent cu o singura cauza, uter retroversat. Bine, bine, retroversat o fi el, dar eu cat sa ma chinui? Incurajata de rezultatele obtinute de sotul meu, care-si trata o dermatita seboreica, m-am "lasat pe mana" acestei ramuri a medicinei. Si nu am gresit. Pentru ca acum, nu numai ca mi-am rezolvat si alte probleme, am constientizat si, in mare parte am eliminat efectele stresului, dar am si o burtica in varsta de 3 luni, cu o minune pe care astept s-o nasc in septembrie.
Iar de cand am ramas insarcinata, prin grija homeopatiei, am scapat si de greturi.
Tineti minte un lucru (cred ca l-a mai spus cineva): homeopatia trateaza paciantul si nu boala. De aceea acele luuungi discutii cu care incepe tratamentul. Pentru ca, sa spunem, orice medic cunoaste foarte bine boala numita gripa, dar homeopatul vrea sa cunoaasca foarte bine pe pacientul Ionescu, cel care are gripa. Sfatul meu este sa mergeti la un homeopat si sa va impuneti sa aveti mare incredere in el. Numai daca relatia doctor - pacient se bazeaza pe incredere efectele tratamentului vor fi maxime. Daca nu aveti incredere mai bine renuntati. Gasiti un alt medic.
Pentru ca, dincolo de tratamentul in sine, medicul homeopat este si un psiholog, si trebuie sa pleci de la el din cabinet si cu sfaturi privind modul de viata pe care ar trebui sa-l ai pentru a-ti fi mai bine. Eu am ramas insarcinata urmand cu mare constiinciozitate sfaturile medicului meu (pe langa tratament): nu te mai gandi la asta, vezi-ti de viata ta si fii multumita de tine si o sa vina si bebe. In trei luni a venit, dragul de el!
Si inca ceva: sa nu cumva sa apelati la auto-medicatie homeopata ! Acel sulphur 200 care i-a facut bine uneia dintre noi o poate intoxica pe o alta. Toate depind de specificul pacientului.
M-am lungit, dar credeti-ma ca mi-e tare drag subiectul.
Va doresc multa sanatate!
Mina 14 sapt
laura miu spune:
Buna mina,
asa este cu dr. homeopat vorbesti liber despre orice ca la psiholog..eu azi chiar asta am facut..
tratamentul nu este ptr o anumita boala deci nu poate face toata lumea acelasi tratament ci personalizat in functie de organismul fiecaruia..
intr-adevar te ajuta f mult si la eliminarea stresului, asta am mai spus-o, stresul fiind cauza multor boli..
tb sa ai incredere in el si sa nu fi pudica sau sa ascunzi ceva de care el are nevoie sa poata sa te identifice mai bine..
ma bucur ca a mai scris cineva care a avut rezultate dupa tratamentele homeopate
pupici
CRISTINEL spune:
oana mm , multumesc mult pt. raspuns.
Am sa incep acest tratament homeopat , am incredere in el si vad ca sunt persoane la care a dat rezultate , am auzit ca rezultatele apar in timp dar eu cred ca merita.
Multa sanatate,
Cristine
Ellena spune:
Oana MM spune-mi te rog crezi ca tratamentul homeopat poate rezolva (sau imbunatati rezultatele la) o oligoastenoteratospermie foarte severa ? (cauza posibila stresul).
Multumesc !
asi spune:
Eu sunt din Cluj si as dori sa merg la un medic homeopat.Va rog sa imi recomandati pe cineva !
ASI
MRL spune:
Azi am fost la dr. si de maine incep tratamentul homeopat.
Am sa va dau numele dr si adresa cabinetului. Eu m-am mai tratat la dr. cu 3-4 ani in urma cu rezultate bune.
Cabinet Medical Individual Dr Mariana Trifa Homeopatie
Str. Piata Amzei nr. 10-22
Tel. 212-7869, 0744-635-258
Succes
Liliana M.
laura miu spune:
Buna fetelor!
sa va dau detalii depre dr. meu homeopat..dupa care am si avut rezultate, mi-a iesit ieri testul pozitiv..sper din suflet sa fie bine in continuare..
ok..deci..numele: SARARU CONSTANTIN
are si o fundatie de homeopatie unicista 'Similimum'
adresa: Bld Decebal 3,Bl S12B, Scara 1, Ap 8, sector 3, Bucuresti
telefon: 3214251 - 0788413216
succes..la mine s-a vazut rezultatul mai repede de cat ma asteptam
va tin la curent dupa ce merg la medicul meu ginecolog..
pupici
ilenya spune:
Laura, asa veste,DA!!!!
Felicitari , sa ai o sarcina usoara si un BB sanatos!
In a cita zi ti-ai facut testul, erai in intirziere?
Ilenya
valentinag spune:
Doamne,ce veste buna Laura
Sper sa fie bine totul,da-ne detalii,a cita zii,simptome ceva?
Valentina